ΕΛΛΑΔΑ

Ζήτησε να αδειάσει παιδότοπος

Σάλος στην Κρήτη με τις απαιτήσεις Σαουδάραβα Κροίσου

Τρελές θεωρούνται από τους Κρητικούς και όχι μόνο, οι απαιτήσεις του πρίγκιπα Σαλμάν που ορίστηκε διάδοχος του 89χρονου βασιλιά Αμντάλα της Σαουδικής Αραβίας και παραθερίζει στην Ελούντα.

Ο Σαουδάραβας κροίσος και διάδοχος του θρόνου συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του ζητώντας ότι επιθημεί αυτός και η βασιλική οικογένεια.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδα Espesso, γύρω στις 15.45 της Δευτέρας, τρία μαύρα βαν και μία λιμουζίνα σταμάτησαν έξω από παιδότοπο. Οι σωματοφύλακες των πριγκιπισσών, οι νταντάδες και τρία μέλη της βασιλικής οικογένειας βγήκαν από τα αυτοκίνητα.

Οι σωματοφύλακες αφού έδειξαν τις ταυτότητες και τα χαρτιά που φανέρωναν ότι εργάζονται για τον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, ζήτησαν να μην καταγραφεί η επίσκεψή τους και ζήτησαν από τους υπεύθυνους του παιδότοπου να βγάλουν έξω τις πέντε παρέες που ήταν μέσα, ώστε να παίξουν με την άνεσή τους, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Όταν οι υπεύθυνοι του παιδότοπου συνειδητοποίησαν πως οι σεκιούριτι οπλοφορούσαν, τους ζήτησαν να βγουν έξω, για να πάρουν την απάντηση πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, αφού έχουν εντολή να μην απομακρύνονται από τα παιδιά, πέρα από τα τρία μέτρα. Τελικά η βασιλική οικογένεια, πλήρωσε το αντίτιμο της επίσκεψης και λίγο αργότερα αποχώρησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η επίσκεψη προέκυψε όταν τα παιδιά ζήτησαν ένα χώρο να παίξουν, κατά τη διάρκεια βόλτας στο Ηράκλειο.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.