ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώσεις από ΔΗΜΑΡ και ΕΣΗΕΑ

Συλλυπητήρια Σαμαρά για τον θάνατο του Άρη Σταθάκη

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε, με δήλωσή του, τη βαθειά του θλίψη για τον θάνατο «του πρώην βουλευτή της παράταξής μας και προσωπικού μου φίλου, δημοσιογράφου Άρη Σταθάκη».

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «η πορεία που είχε στον δημόσιο βίο της πατρίδας μας ως δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου, αντιδήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής της ΝΔ αποτελεί παράδειγμα προσφοράς, ήθους και αξιοπρέπειας» και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Εξάλλου, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, σε δήλωσή της επισημαίνει ότι ο θάνατος «του αγαπημένου συναδέλφου στη δημοσιογραφία και στην πολιτική, Άρη Σταθάκη, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ επί πολλά χρόνια και σε διπλανά γραφεία, μου προκαλεί βαθιά οδύνη».

ΔΗΜΑΡ

Η Δημοκρατική Αριστερά εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Άρη Σταθάκη.

«Ο Άρης Σταθάκης διακρίθηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας και ειδικότερα στο χώρο των εντύπων αυτοκινήτου, βάζοντας το προσωπικό του στίγμα στο θέμα της οδικής ασφάλειας», σημείωσε η ΔΗΜΑΡ.

ΕΣΗΕΑ

Τη θλίψη του εξέφρασε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για την απώλεια του δημοσιογράφου Άρη Σταθάκη.

«Ο Άρης Σταθάκης, γνωρίζοντας τα μυστικά της οδήγησης από πρώτο χέρι, αφιέρωσε τη ζωή του στα θέματα οδικής ασφάλειας, καθώς, όπως ο ίδιος έλεγε, δεν μπορούσε να βλέπει ένα παιδάκι να πεθαίνει στην άσφαλτο και να αδυνατεί να κάνει κάτι για να το σώσει», αναφέρεται μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών, η οποία υπενθύμισε ότι ο εκλιπών «το 1992 πήρε το βραβείο Δημοσιογραφίας για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία, με το σκεπτικό ότι έμαθε τους Έλληνες να φορούν ζώνες ασφαλείας και κράνη».

Η ΕΣΗΕΑ τόνισε επίσης ότι ο Άρης Σταθάκης «υπήρξε δάσκαλος για όλους, καινοτόμησε και προσέφερε πολλά από τη θέση του ως δημοσιογράφος, αλλά και από την ενασχόλησή του με την πολιτική. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος με ευαισθησίες, ήθος και αξιοπρέπεια και ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για τη δημοσιογραφική οικογένεια. Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο και συλλυπείται βαθύτατα την οικογένειά του για τη μεγάλη τους απώλεια».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.