ΚΟΣΜΟΣ

Ανταλλάσσει πυρά με τους διώκτες του

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον μακελάρη στρατιώτη στη Ν. Κορέα

Ο Νοτιοκορεάτης στρατιώτης ο οποίος σκότωσε πέντε συναδέλφους του το περασμένο Σάββατο, αφού επιτέθηκε με χειροβομβίδα και πυροβόλο όπλο συνέχισε να ανταλλάσσει πυροβολισμούς με στρατιώτες που προσπαθούσαν να τον συλλάβουν σε μια δασώδη περιοχή που συνορεύει με τη Βόρεια Κορέα.

Νωρίτερα το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap και ο τηλεοπτικός σταθμός YTN μετέδωσαν ότι ο στρατιώτης έχει συλληφθεί. Αξιωματούχοι του Υπουργείου Άμυνας και του Στρατού διέψευσαν τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης χαρακτηρίζοντας τες «λάθος».

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ο στρατιώτης έριξε μια χειροβομβίδα και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας πέντε μέλη της μονάδας του και τραυματίζοντας άλλους επτά σε ένα στρατιωτικό φυλάκιο σε μια ορεινή περιοχή στην ανατολική ακτή της κορεατικής χερσονήσου. Απο τη στιγμή εκείνη είναι σε εξέλιξη ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του στρατιώτη. Οι μονάδες που τον κυνηγούν έχουν ρητή διαταγή να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν, αν ο στρατιώτης δεν παραδοθεί. Ο ένοπλος κληρωτός έχει καταφύγει σε μια δασώδη περιοχή κοντά σε μια μικρή πόλη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.