ASTRO-MATRIX

Τα ζώδια κάνουν παιχνίδι

Συνοδος ασυνεννοησίας Ήλιου και Ερμή

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Οκ, μπορείς να το γράψεις κάπου ακόμα και με φωτεινά λαμπάκια: η επικοινωνία βραχυκυκλώνει! Ο πάντα ανάδρομος Ερμής μπαίνει στους Διδύμους με την όπισθεν, όπου και συναντά τον  Ήλιο σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση όπου «άλλα λέει η θεια μου κι άλλα ακούν τα αυτιά μου». Ναι, εντάξει, η εβδομάδα παραμένει πολύ ερωτική και τρυφερή, αλλά για πόσο; Μέχρι να μιλήσεις – και μη φανταστείς βαρύγδουπες διαφωνίες επί καυτών ζητημάτων, όχι. Ένα «βουνό ή θάλασσα» αρκεί για να γίνεις εσύ με το ταίρι σου μύλος του καφέ.

Ταύρος

Η κυβερνήτης σου ό,τι μπορεί κάνει, το ίδιο κι ο Δίας από τον Καρκίνο.  Και δεν εννοώ μόνο σχέσεις και γοητεία, εννοώ σαφέστατα και τα οικονομικά. Σε αυτά τα τελευταία τώρα, μετά λύπης μου πρέπει να σου πω πως ό,τι χτίζουν ωραιότατα Αφροδίτη και Δίας, είναι εις θέσιν η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο να το γκρεμίσει ωσάν σφύρα demolition. Δε θα το αφήσεις να συμβεί, έτσι; Άρα δεν υπογράφεις τίποτα οικονομικού περιεχομένου, δεν πας να αγοράσεις αυτοκίνητα, κινητά και υπολογιστές τώρα, και – επανέλαβε μετά από μας! – δε δανείζεις και δε δανείζεσαι!

Δίδυμοι

Εσύ θα μουρλαθείς, ή τους άλλους όλους θα τρελάνεις, Δίδυμε; Αυτή την εβδομάδα, είναι και τα δύο εξίσου πιθανά, και τίποτα δεν αποκλείει να συμβούν ταυτόχρονα! Με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο σε σύνοδο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, μιλάς άλλη γλώσσα από τον υπόλοιπο ανθρώπινο πληθυσμό. Για την ακρίβεια, η κατάσταση είναι μάλλον η Βαβέλ: τη θυμάσαι τη βιβλική ιστορία όπου ο καθένας μιλούσε άλλη γλώσσα αλλά είχαν ένα κοινό έργο να τελειώσουν μαζί; Ε, φαντάσου το ίδιο στην εταιρία σου, στις παρέες σου, στο γάμο ή τη σχέση σου. Ναι, παραμένεις αισιόδοξος και τυχερός – αυτό είναι ένα χαρτί που για αρκετό καιρό ακόμα θα παίζει υπέρ σου.

Καρκίνος

Μπορεί να πει κανείς άραγε σε ένα Καρκίνο να μη νιώθει αυτά που νιώθει; Να μην τους δίνει σημασία;  Να μην τα εκλαμβάνει ως σωστά, ή ακόμα ως ούτε καν πραγματικά; Με τον ανάδρομο Ερμή να συναντά τον Ήλιο στο 12ο ηλιακό σου οίκο, ζεις μια εικονική συναισθηματική πραγματικότητα, Καρκίνε. Ο Δίας πάντα στο ζώδιό σου σε ένα όμορφο εξάγωνο με την Αφροδίτη σε κάνει να περνάς όμορφα και να έχεις μεγάλη βοήθεια (και ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες!) μέσα στο φιλικό σου κύκλο.  Εκτός αυτού, όμως, καλύτερα να έχεις κατά νου ότι οι πρώτες εντυπώσεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι πολύ παραπλανητικές!

Λέων

Το πλέγμα των κοινωνικών σου γνωριμιών και των ομάδων στις οποίες ανήκεις – ή θεωρούσες ότι ανήκες μέχρι χθες – μπορεί να αποδειχθεί πολύπλοκο.  Ίντριγκες, αποκαλύψεις, «σπασμένο τηλέφωνο» όπου κάτι που έχεις πει μπορεί να φτάσει εκεί που δεν πρέπει και μάλιστα πολύ παραποιημένο…Έργα και ημέρες ανάδρομου Ερμή, αγαπητά Λιοντάρια, ο οποίος στη συνάντησή του με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων, απλώς δεν παίζεται – και όχι με την καλή έννοια.          Η Αφροδίτη κι ο Δίας κάνουν ό,τι μπορούν όμως για να ενισχύσουν την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και την εικόνα σου. Αν είσαι λίγο προσεκτικός με το τι λες και σε ποιόν, όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο σε σύνοδο με τον Ήλιο στο μεσουράνημά σου, τα πράγματα στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου δε θέλουν και πολύ για να γίνουν τσίρκο Μεντράνο, Παρθένε. Ναι, εσύ ο τόσο οργανωτικός, κινδυνεύεις να χάσεις όχι μόνο τον έλεγχο, αλλά και την αξιοπιστία σου. Ίσως είναι μία καλή εβδομάδα για να αναλαμβάνεις λιγότερα πράγματα από όσα συνήθως – ίσως μόνο ό,τι προλαβαίνεις και είσαι βέβαιος πως θα γίνει σωστά. Και πάλι, όμως, βεβαιώσου πως όλοι έχουν καταλάβει τα ίδια πράγματα και πως αυτά που λες είναι και σαφή, και εφικτά να γίνουν.

Ζυγός

Με τον Άρη να μετράει μέρες στο ζώδιό σου μέχρι να σε αφήσει ήσυχο και να πάει στο Σκορπιό να δουν κι εκεί τη γλύκα, σίγουρα δεν είσαι το ειρηνοποιό, γαλήνιο πλάσμα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο, η εβδομάδα καθίσταται όχι μόνο ακατάλληλη για συζητήσεις  αλλά και για μετακινήσεις, ή – τρισχειρότερα- έναρξη σπουδών.  Ωστόσο, ακόμα και μες τον ορυμαγδό – να είναι καλά ο Δίας και η Αφροδίτη – και αρέσεις, και κάποια χρήματα σου έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου να φροντίζει σχέσεις και συνεργασίες και το Δία να πλησιάζει το Μεσουράνημά σου αργά αλλά σταθερά, για να κάνει εσένα, τα προσόντα και τη δουλειά σου να λάμψουν, η αλήθεια είναι πως μόνο τα χρήματα θα μπορούσαν να σε προβληματίσουν.  Σοβαρά όχι, αλλά δεν τη λες και μικρή την ασυνεννοησία που μπορεί να προκύψει από τη σύνοδο ανάδρομου Ερμή και Ήλιου στον 8ο ηλιακό σου οίκο, που κυβερνά τα χρήματα που έχεις κοινά με άλλους, τα χρέη ή τις κληρονομιές.  Ψυχραιμία, και ήρεμες, μεθοδευμένες κινήσεις, Σκορπιέ – αυτή, δεν είναι η στιγμή να μου γίνεις παρορμητικός και «δε βαριέσαι».

Τοξότης

Εξαιρετικά εύκολο μία σημαντική σχέση να γίνει μπάχαλο αυτή την εβδομάδα, Τοξότη. Ο ανάδρομος Ερμής της ασυνεννοησίας και της κακής επικοινωνίας  συναντιέται με τον Ήλιο στον 7ο ηλιακό σου οίκο και τόσο οι σχέσεις όσο και οι συνεργασίες  βραχυκυκλώνουν και πέφτουν σε κώμα. Εύκολα λες το λάθος πράγμα και καταδικάζεις μία καινούργια ιστορία πριν καν ξεκινήσει επίσης. Ευτυχώς, τόσο η καθημερινότητα όσο και το χρήμα κυλούν εύκολα και βολικά, πράγμα που πάντα βοηθάει!

Αιγόκερως

Τι θα έλεγες να προσποιηθείς πως στον εργασιακό σου χώρο δε συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν, αλλά πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι που παίζετε όλοι μαζί και που λέγεται «μάντεψε πόσο χειρότερη μπορεί να γίνει η συνεννόηση»; Ίσως έτσι καταφέρεις να μην πνίξεις κανέναν, ή να μην αρχίσεις να καταπίνεις τα ηρεμιστικά με τις χούφτες. Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή και Ήλιου στον τομέα της καθημερινής σου ρουτίνας και εργασίας μπορεί να σε κάνει να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλη δουλειά, ή για έναν καλό ψυχίατρο. Αν μη τι άλλο, ο έρωτας είναι ένα κεφάλαιο στο οποίο μπορείς να επενδύσεις και για χαρά, ενθουσιασμό και ένταση, αλλά και για κατανόηση, στοργή και προδέρμ.

Υδροχόος

Σπίτι και δουλειά όλα υπέροχα, στοπ. Έρωτας; Δημιουργικότητα; Η σχέση σου με το παιδί σου, τα παιδιά γενικά ή τη νεότερη γενιά; Χμ. Πρόβλημα. Για άνθρωπος που πάντα ήταν λίγο στον κόσμο του, η ασυνεννοησία αυτής της εβδομάδας βαράει κόκκινο, και ειδικά με τους νεότερους από  σένα. Άρα, μπορεί να νιώσεις άσχημα «ενήλικας» και παρωχημένος, και ξέρουμε όλοι ότι δεν έχεις χειρότερο από αυτό. Επίσης, οι ιδέες, η αισιοδοξία και η δημιουργικότητα μπλοκάρει, με αποτέλεσμα να νιώθεις και βαρετός, ή προβλέψιμος. Κουράγιο, η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο δεν είναι μία όψη που κρατάει αιώνια!

Ιχθείς

Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή και Ήλιου στον 4ο ηλιακό σου οίκο είναι μία καμπάνα που χτυπά και σημαίνει προβλήματα με το σπίτι και την οικογένεια. Μη φανταστείς τραγικότητες και φρικάρεις, η ασυνεννοησία που φέρνει η σύνοδος αρκεί για να φέρει εκνευρισμό, ασυλλόγιστες κουβέντες και εύκολους αλλά «δυσκολοχώνευτους» χαρακτηρισμούς. Μην ενδώσεις! Χρησιμοποίησε όλη τη γλυκύτητα της Αφροδίτης στην επικοινωνία σου, και άσε το Δία στον Καρκίνο να σου χαρίσει χαλάρωση και χαρά στον ερωτικό τομέα. Με την οικογένειά σου, άλλωστε, τσακώνεσαι κι άλλη φορά!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.