ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Που εντάχθηκαν οι δύο ευρωβουλευτές

Στη Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών το Ποτάμι

Οι δύο ευρωβουλευτές του «Ποταμιού» έχουν ενταχθεί στην Ομάδα Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, όχι στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, ξεκαθαρίζει το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη.

Τη θέση του στο Ευρωκοινοβούλιο αποσαφηνίζει για άλλη μία φορά το «Ποτάμι» απαντώντας σε δημοσιεύματα περί ένταξής του στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη επαναλαμβάνει ότι «οι δύο ευρωβουλευτές, Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος, έχουν ενταχθεί ως ανεξάρτητοι στην Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, δεν έχουν ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και δεν συμμετέχουν σε καμιά "ελληνική αντιπροσωπεία" με άλλο κόμμα, όπως προσπαθούν να διαδώσουν ορισμένοι».

«Αυτό άλλωστε» προστίθεται στην ανακοίνωση «τονίστηκε από την πρώτη στιγμή και στα σχετικά μηνύματα, τόσο του προέδρου, όσο και της γενικής γραμματέως της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως φαίνεται και από τα επίσημα έγγραφα της ομάδας, όπου ο Μίλτος Κύρκος αναφέρεται ξεκάθαρα ως "επικεφαλής" της αντιπροσωπείας του Ποταμιού».

«Είναι, τουλάχιστον, παράδοξο μερίδα του Τύπου να συνεχίζει να αγνοεί αυτό το δεδομένο και να προσπαθεί να συντηρεί άλλου είδους εντυπώσεις» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.