Neo

Οι διαδικτυακές ...συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ

Έχει μείνει μακριά από τα φώτα της επικαιρότητας, ωστόσο στον ΣΥΡΙΖΑ διεξάγεται ένας ιδιότυπος εσωκομματικός πόλεμος.

Ο πόλεμος αυτός γίνεται στο Διαδίκτυο και, συγκεκριμένα, μέσω μερικών ιστοσελίδων, αλλά και των social media. Συγκεκριμένα, πολλά στελέχη και μέλη του κόμματος, που ανήκουν στους... «αριστερούς προεδρικούς», έχουν βάλει στο μάτι... τουλάχιστον δύο sites. Το ένα είναι το tvxs.gr που ανήκει στον πρώτο επιλαχόντα για την Ευρωβουλή, δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου.

Ο Κούλογλου δέχεται εσωκομματικό πόλεμο επειδή η ιστοσελίδα του δημοσιεύει ρεπορτάζ τα οποία αναδεικνύουν την «γκρίνια» στην Κουμουνδούρου και κατηγορείται από πολλούς ότι ως πρώτος επιλαχών ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να μην αναδεικνύει στην ιστοσελίδα του τα σκοτεινά σημεία του εσωκομματικού διαλόγου.

Ακόμη σκληρότερος, στο παρασκήνιο, είναι ο πόλεμος που διεξάγεται για το περίφημο site «neaellada.gr», το οποίο κατοχύρωσε ως όνομα η Κουμουνδούρου στην προεδρική περίοδο προκειμένου να την «σπάσει» στον Αντώνη Σαμαρά που είχε ως κεντρικό προεκλογικό του σύνθημα το «Νέα Ελλάδα». Με τη διαφορά ότι η Κουμουνδούρου δεν κατοχύρωσε απλώς το όνομα, αλλά... ανέδειξε το συγκεκριμένο site σε μία πλήρη ειδησεογραφική αριστερή σελίδα, που έχει κάνει πολλούς να γκρινιάζουν με διάφορα κείμενα που «ανεβάζει». Πρόκειται για κείμενα που αποθεώνουν την συμβολή των «επικοινωνιολόγων» στην εκλογική καμπάνια του κόμματος (Άλλωστε και η «neaellada.gr» είναι «παιδί» αυτών των επικοινωνιολόγων...) αλλά και για άλλα που κάνουν κατάχρηση των λέξεων «πατρίδα» και «πατριωτική συμμαχία» και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς που αυτοτοποθετούνται «εξ αριστερών» του Αλέξη Τσίπρα...

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.