ΚΟΣΜΟΣ

Υποστήριξαν ότι είναι θύματα κακοποίησης

Γυναίκες και παιδιά που αγνοούνταν στη Γερμανία ζούσαν στη Μάλτα

Μια ομάδα τριών γυναικών με τα πέντε παιδιά τους, που όλοι φέρονταν ως αγνοούμενοι στη Γερμανία, έχουν εντοπιστεί στη Μάλτα, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία του νησιού της Μεσογείου.

Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε χθες Τρίτη όταν εντοπίστηκε ένα εξάχρονο αγόρι γερμανικής καταγωγής το οποίο περπατούσε σε ένα σημείο του νησιού Γκόζο που είναι ένα μικρό νησί δίπλα στη Μάλτα.

Η εφημερίδα Τάιμς της Μάλτας ανέφερε ότι οι τρεις γυναίκες και τα πέντε παιδιά τους εντοπίστηκαν να ζουν σε ένα διαμέρισμα στο μικρό νησί μαζί με ένα ακόμη παντρεμένο ζευγάρι επίσης από τη Γερμανία. Το ζευγάρι είπε στους αστυνομικούς ότι απλώς προσέφερε καταφύγιο «στις κακοποιημένες γυναίκες».

Στην υπόθεση σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών ειδησεογραφικών δικτύων εμπλέκονται ήδη η γερμανική αστυνομία και ο εθνικός οργανισμός κοινωνικής πρόνοιας της Μάλτας. Πάντως προς το παρόν η αστυνομία του νησιού της Μεσογείου όπου εντοπίστηκαν οι τρεις γυναίκες και τα πέντε παιδιά τους δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.