ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Με απολογία της Ζαρούλια

Ξαναρχίζει η ανάκριση για τη Χρυσή Αυγή

Στο φουλ ξαναμπαίνουν οι μηχανές της ανάκρισης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής .

Μετά τη χθεσινή απόρριψη της αίτησης εξαίρεσης κατά των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου ,αλλά και του εισαγγελέα Ντογιάκου η δικαστική έρευνα συνεχίζεται ακριβώς από το σημείο εκείνο που είχε παγώσει λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει την απολογία της η σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού του κόμματος Ελένη Ζαρούλια.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που είπαν όχι στην αίτηση εξαίρεσης στο σκεπτικό του βουλεύματός τους ουσιαστικά είπαν ότι πρόκειται για καταχρηστική άσκηση του μέτρου αυτού που σκοπό είχε την παρακώλυση της ανάκρισης.

Έτσι αν δεν προκύψει κάποιο άλλο δικονομικό απρόοπτο σήμερα αναμένεται να απολογηθούν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Μπαρπαρούσης - πρώτος κατά σειρά - και η Ελένη Ζαρούλια. και οι δύο έχουν λάβει προθεσμία και θα δώσουν εξηγήσεις για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης .

Το κρίσιμο σημείο βέβαια είναι η απόφαση που θα λάβουν οι ανακρίτριες και ο εισαγγελέας για τον καθένα από τους δύο κατηγορούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά την απολογία τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.