ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο πρώτο 6μηνο

Αύξηση 40% στους νέους κωδικούς ελληνικών προϊόντων

Αυξήθηκαν κατά 40% οι νέοι κωδικοί ελληνικών προϊόντων στο πρώτο εξάμηνο του 2014.

Περισσότερα από 11.400 νέα barcodes ελληνικών προϊόντων δημιουργήθηκαν, μέσω της online υπηρεσίας της 520 Barcode Hellas και κυκλοφόρησαν στη διεθνή και εγχώρια αγορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, σημειώνεται αύξηση των barcodes της τάξεως του 40%. Ακόμη, στο ίδιο διάστημα, 268 νέες εταιρείες εγγράφηκαν στην 520 Barcode Hellas και απέκτησαν κωδικούς με πρόθεμα 520.

Ως προς τη γεωγραφική διαστρωμάτωση, σύμφωνα με τα στοιχεία της 520 Barcode Hellas, o μεγαλύτερος όγκος των νέων εταιρειών και κωδικών για το πρώτο εξάμηνο του 2014 δημιουργήθηκε στην Αττική και αμέσως μετά ακολουθούν η Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Κρήτη, τα Νησιά του Αιγαίου και η Στερεά Ελλάδα.

Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις –παρά το δύσκολο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον– δείχνουν μία σταθερά θετική πορεία και δίνουν αισιόδοξο τόνο. Επιπλέον, ιδιαίτερα σημαντικό και θετικό στοιχείο αποτελεί ότι το 40% των νέων πελατών είναι νεοσύστατες εταιρείες.

Σημειώνεται ότι η “520 Barcode Hellas” ιδρύθηκε το 1985 και είναι ο μοναδικός δημιουργός και εκδότης των κωδικών αριθμών barcode με πρόθεμα 520 για λογαριασμό των ελληνικών επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.