ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Και επέστρεψαν στον Κορυδαλλό

Απολογήθηκαν οι χρυσαυγίτες βουλευτές

Κατ' οίκον περιορισμό αποφάσισαν να επιβάλλουν, ανακριτές και εισαγγελέας, στον ήδη προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και στον επίσης προσωρινά κρατούμενο βουλευτή του κόμματος Γιάννη Λαγό, οι οποίοι απολογήθηκαν συμπληρωματικά για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής.

Ωστόσο και οι δύο κατηγορούμενοι μετά την απόφαση των δικαστών επιστρέφουν στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατούνται από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.

Την τριάδα των σημερινών κατηγορουμένων συμπλήρωνε ο Χρήστος Παππάς ο οποίος έδωσε εξηγήσεις για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων που αφορά ένα βιβλίο, το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του και εμπίπτει στις διατάξεις του προαναφερόμενου νόμου.

Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο αδίκημα οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου και ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Μετά το τέλος των απολογιών όλοι οι κατηγορούμενοι επέστρεψαν στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ την ίδια ώρα έξω από το εφετείο παρέμεναν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, που κρατώντας σημαίες φώναζαν συνθήματα υπέρ των προφυλακισμένων βουλευτών του κόμματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.