ΕΛΛΑΔΑ

Ένταλμα σύλληψης για συνεργό του

Έρευνα για γιάφκα Μαζιώτη μετά το κρησφύγετο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη, το οποίο βρέθηκε την Παρασκευή και είναι ένα διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντου 27, στα όρια Πεύκης- Αμαρουσίου, κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού.

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έμενε ο Νίκος Μαζιώτης με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το παιδί τους, ηλικίας περίπου τεσσάρων ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και περίπου δύο χρόνια και ο Μαζιώτης εμφανιζόταν πάντα μεταμφιεσμένος με περούκα, ενώ και η Ρούπα είχε βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της.

Η Πόλα Ρούπα και το ανήλικο παιδί τους δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα, το οποίο ερευνά η Εγκληματολογική Υπηρεσία και η Αντιτρομοκρατικής.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό γκαράζ, όπου, πιθανόν, βρίσκεται το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πέρυσι ο Μαζιώτης με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης, καθώς και γιάφκας με οπλισμό.

Ανακοινώθηκε ότι το ένταλμα σύλληψης για έναν εκ των συνεργατών του Μαζιώτη, που εκδόθηκε σήμερα, αφορά σε έναν 35χρονο για τον οποίο από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε η συμμετοχή του στις ένοπλες ληστείες σε δύο τράπεζες στην Ακράτα, την 20/12/2012 και στα Μέθανα, την 25/7/2013.

Ο συγκεκριμένος είχε κατηγορηθεί για κλοπή δύο αυτοκινήτων, εκ των οποίων το ένα είχε χρησιμοποιηθεί στην απαγωγή Μυλωνά και το άλλο φέρεται ότι το χρησιμοποίησε ο Νίκος Μαζιώτης και βρέθηκε καμένο όταν συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα, το 2010

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με την πρόοδο των ερευνών αναμένονται και άλλα εντάλματα σύλληψης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.