Neo

Γραμματέας «part time» ο Ανδρουλάκης;

Την παραίτηση του Νίκου Ανδρουλάκη από τη θέση του Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ ζήτησε η Τόνια Αντωνίου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, κατά τη συνεδρίαση του οργάνου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά.

«Νίκο, δεν μπορείς να βάζεις ασυμβίβαστα για τους άλλους και να μην τα τηρείς για τον εαυτό σου», είπε, θυμίζοντας παλιότερες δηλώσεις του γραμματέα του κόμματος, αλλά και τη στάση του στο τελευταίο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Πηγαίνοντας μάλιστα λίγο παραπέρα, η κ.Αντωνίου, ζήτησε να ενημερωθεί αρμοδίως το όργανο αν το κόμμα θα έχει γραμματέα «part time», από την στιγμή που έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Το απολειφάδι του Ακη , η Τόνια , θεωρεί ότι όλος ο κόσμος κάνει γύρους πίσω…. από αυτήν. Η κοινωνία σας έχει καταδικάσει αμετάκλητα , κυρία μου, σε » πολιτικό νανισμό » . Απορούμε πως τολμούν και μιλάνε οι ……….πραίτωρες της δεξιάς.!!!!!! έχετε ευτυχώς τελειώσει !!!!

  2. Θ.Τ. 19:11 07/07/2014

    Για κοιτάξτε κάτι περίεργα πράγματα , Κε Φελνίκο μας .
    Η Κα Αντωνίου κοντεύει να καταφέρει
    να κάνει συμπαθή
    ως και τον Κο Γραμματεύ της ΒΒ/καμαρίλας .

  3. Kostas 19:05 07/07/2014

    Όσο τα μηδενικά τύπου τόνιας που δεν εκπροσωπούν παρά μόνο τον εαυτό τους, καταδυναστεύουν το πασοκ, το κόμμα είναι καταδικασμένο σε θάνατο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.