ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα και αύριο

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου

Έχοντας στο πλευρό της 15μελή ορχήστρα και 5μελή χορωδία, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, θα τραγουδήσει σήμερα και αύριο το βράδυ έναν κύκλο μελοποιημένης ποίησης για το τέλος της νεότητας, με τίτλο «Επικίνδυνη ηλικία» στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου.

Η μουσική της παράστασης «Επικίνδυνη Ηλικία» και η γενική σύλληψη ανήκει στον συνθέτη και ηθοποιό 'Αγγελο Τριανταφύλλου, ενώ η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Η μουσική παράσταση, μέσα από τον μελοποιημένο λόγο των ποιητών, αναφέρεται σε θέματα, όπως ο θάνατος, η ματαίωση του έρωτα και το τέλος της νιότης. Η ποίηση αφορά διαφορετικές περιόδους της ελληνικής λογοτεχνίας: Έτσι μαζί με τους Γιώργο Σεφέρη, Κωνσταντίνο Καβάφη, Δημήτρη Παπαρηγόπουλο το κοινό συναντά σύγχρονους στιχουργούς, όπως η Λένα Κιτσοπούλου και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Ο Διευθυντής Ορχήστρας της παράστασης είναι ο Κορνήλιος Σελαμσής, ενώ στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Μαξούρη και Μαρία Διακοπαναγιώτου, καθώς και οι Χριστέλλα Γκιζέλη, Φοίβος Ριμένας και Γιάννης Πλειάκης.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία κυμαίνονται από 5 ευρώ (ΑμεΑ) έως 20 ευρώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.