LIFESTYLE

Τι λέει για τη θυελλώδη σχέση της με τον Ντέιβιντ Μπάουι

Η Σούζαν Σάραντον παραδέχεται ότι στα 67 της παίρνει ναρκωτικά

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σούζαν Σάραντον, σε μία από τις συνεντεύξεις που έδωσε για την προώθηση της νέας ταινίας της Tammy, ομολόγησε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών.

Διευκρίνισε βέβαια ότι δεν της αρέσουν τα χημικά ή όπως τα λέμε συνθετικά ναρκωτικά, αλλά ότι απολαμβάνει να κάνει χρήση μαγικών μανιταριών, καθώς και ότι πίνει ένα τσάι με ψυχεδελικές ιδιότητες.

Όπως λέει μάλιστα, δεν παίρνει ποτέ ναρκωτικά όταν προσέχει τα παιδιά της, μπορεί να απολαύσει όμως μια εμπειρία -μετά κάποιων ουσιών- στο Γκραντ Κάνιον ή σε ένα δάσος.

Ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι αν οι άνθρωποι κάπνιζαν μαριχουάνα και έλεγαν όχι στην κατανάλωση αλκοόλ «θα είχαμε έναν πιο ήπιο κόσμο».

Η γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχθηκε στην ίδια συνέντευξη τον θυελλώδη δεσμό της με τον Ντέιβιντ Μπάουι το 1983, με τον οποίο χώρισε γιατί η ίδια δεν ήθελε παιδιά, παρόλο που τώρα έχει τρία.

Όπως είπε, υπήρξε το μεγαλύτερο από τα εννιά αδέρφια της, τα οποία μεγάλωσε η ίδια και γι' αυτό δεν ήθελε να αποκτήσει δικά της παιδιά. Παρόλα αυτά, απόκτησε δύο γιους με τον Τιμ Ρόμπινς και μία κόρη με το σκηνοθέτη Φράνκο Αμούρι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.