ΥΓΕΙΑ

Δείτε ποια είναι

Η top αφροδισιακή τροφή που σίγουρα δεν καταναλώνετε

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Γκελφ στο Οντάριο του Καναδά θέλησαν να διαπιστώσουν ποια είναι η κορυφαία αφροδισιακή τροφή που εκτοξεύει τις επιδόσεις στο σεξ.

Όπως αναφέρουν, τα αφροδισιακά χρησιμοποιούνται ως βοηθήματα εδώ και χιλιάδες χρόνια, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει εξακριβωθεί ο μηχανισμός δράσης τους, ενώ είναι πλέον ανάγκη να εντοπιστούν τα φυσικά προϊόντα που βελτιώνουν το σεξ, χωρίς να έχουν αρνητικές παρενέργειες.

Όπως διαβάζουμε στο onmed.gr., στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Μάσιμο Μαρκόνε της Σχολής Επιστημών Τροφίμων, εξέτασαν συγκριτικά εκατοντάδες δημοσιευμένες σχετικές με το θέμα.

Τα συμπεράσματα, που δημοσιεύθηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση «Food Research International» για την τροφή με τις μεγαλύτερες αφροδισιακές ιδιότητες, έρχονται να ανατρέψουν όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, στην κορυφή της λίστας κατατάσσεται ο κρόκος, το διάσημο μπαχαρικό από την Κοζάνη.

Στη λίστα, φυσικά, ακολουθούν και άλλες τροφές όπως το κρασί, η σοκολάτα, το αλκοόλ, το σκόρδο, το μοσχοκάρυδο, αλλά και άλλες που φημίζονται για τις αφροδισιακές ιδιότητές τους, όπως τα στρείδια, το σαλάμι και το τσίλι.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.