Neo

Είναι να μην το έχεις!

Αν έχεις το ρεπορτάζ στο αίμα σου και μάλιστα έχεις θητεύσει σε «μάχιμο» δελτίο ειδήσεων, τότε τίποτα δεν σε εμποδίζει να κάνεις τον ρεπόρτερ, ακόμα και μέσα από την ευρωβουλή.

H Eύα Καϊλή σε ρόλο δαιμόνιου ρεπόρτερ στο Ευρωκοινοβούλιο, αποκάλυψε τη... δημόσια ομιλία του Γιούνκερ και τα όσα είπε για την Ελλάδα.

Φωτογράφισε τον Ζ.Κ. Γιούνκερ να μιλά, ανέβασε τη φωτογραφία και σχολίασε σε Facebook και Twitter, ενημερώνοντας μέσω των social media για όσα τολμηρά είπε ο κ. Γιούνκερ.

Η Εύα Καϊλή σημείωσε πως ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στην ομάδα των Σοσιαλιστών έκανε την αυτοκριτική του και μίλησε για μη νομιμοποιημένη δημοκρατικά τρόικα και για τα λάθη που έγιναν στην Ελλάδα.

Όπως έγραψε: «Αυτοκριτική #Γιούνκερ τώρα!; #Brussels #Europarliament Ζητώντας την στήριξη των #Σοσιαλιστών και Δημοκρατών @S&D μιλάει για -εφαρμογή των στοιχείων ευελιξίας του Συμφώνου Σταθερότητας -την αντικατάσταση της ΜΗ νομιμοποιημένης δημοκρατικά Τρόικας -να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά τα λάθη που έγιναν στην Ελλάδα -ήταν ανεπαρκώς προετοιμασμένη η Ευρώπη για τις συνέπειες των προγραμμάτων #Greece».

Τώρα δεν θέλω να σκεφτώ τι μπορεί να αποκαλύψει η άλλη «δαιμόνια» ρεπόρτερ Μ. Σπυράκη, για να ρεφάρει...

H φωτογραφία που συνόδευσε το κείμενοgioynker kaili

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Nικος 1:55 09/07/2014

    οτι και να κανεις ,θα εισαι παιδι του μπομπολα και των ΜΜΕ!!και εσυ ουστ μαζι με το χοντρο!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.