ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για τη «Χρυσή Μπάλα»

Μαραντόνα: Δεν το άξιζε ο Μέσι

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα χαρακτήρισε άδικο το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του φετινού Μουντιάλ.

Άδικο χαρακτήρισε ο Ντιέγκο Μαραντόνα το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τη «Χρυσή Μπάλα», ενώ χαρακτήρισε πολεμιστές τους παίκτες της Αργεντινής για την εικόνα τους στον τελικό με τη Γερμανία.

«Είμαι λυπημένος, η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια από αυτή την ήττα και λυπάμαι πολύ για τη χώρα μου. Αλλά φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι, αυτό είναι ξεκάθαρο. Η Γερμανία εκμεταλλεύτηκε μία απροσεξία μας στην άμυνα αλλά καμία στιγμή δεν ήταν ανώτερη από εμάς. Μας σεβάστηκαν και αυτό το σεβασμό τον κέρδισαν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα έδωσε και τη ζωή της. Θέλω να υπογραμμίσω την παρουσία των Γκαράι, Σαμπαλέτα και Ρόχο που ήταν πραγματικοί πολεμιστές», δήλωσε αρχικά ο Μαραντόνα.

Για τον Λιονέλ Μέσι και το κατά πόσο άξιζε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της διοργάνωσης επεσήμανε: «Αγαπώ τον Λίο και θα του χάριζα και τον ουρανό αλλά είναι άδικο να τον βραβεύουμε για κάτι που δεν άξιζε. Είναι ένα βραβείο προϊόν μάρκετινγκ και μου φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έπρεπε να πάρει το βραβείο ο Χάμες Ροντρίγκες».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.