ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για την ποιότητα πληρωμών της

Νέα βράβευση για την Τράπεζα Πειραιώς

Η Deutsche Bank, από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στον κόσμο, απένειμε στην Τράπεζα Πειραιώς δυο νέα βραβεία αριστείας για την ποιότητα των πληρωμών της, το "EUR STP EXCELLENCE AWARD", για 11η συνεχόμενη χρονιά και το "US DOLLAR STP EXCELLENCE AWARD", για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν τη δικαίωση των προσπαθειών και της δέσμευσης της Τράπεζας για άριστα αποτελέσματα και στον τομέα των πληρωμών. Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις του 2013 έχουν βαρύνουσα σημασία για την Τράπεζα, καθώς αφορούν σε μια χρονιά κατά την οποία σημειώθηκαν τεράστιες μεταβολές στον Όμιλο, με τη λειτουργική ενοποίηση 6 τραπεζών και αποδεικνύουν ότι παρά το μέγεθος των αλλαγών, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών πληρωμών προς τους πελάτες και συνεργάτες παρέμεινε σταθερά υψηλή και αναλλοίωτη.

Η επί σειρά ετών αναγνώριση της ποιότητας των πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς από διάφορους διεθνείς οργανισμούς όπως η Deutsche Bank, αποδεικνύει τη συνέπεια και αυτοδέσμευση της Τράπεζας σε θέματα ποιότητας και αποτελεί την καλύτερη προβολή της σε πελάτες, συνεργάτες και μετόχους, ενώ ενισχύει τη θέση και το όνομά της παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.