ΕΛΛΑΔΑ

Χιουμοριστική αντιμετώπιση

Ντύθηκε ανθυπολοχαγός κι ετοιμάστηκε για την επίταξη

Η κυβέρνηση αποφάσισε να επιτάξει τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Και ένας από αυτούς αποφάσισε να επιστρατεύσει το χιούμορ για να αντιμετωπίσει αυτή την εξέλιξη. Έτσι, ετοίμασε τη στολή του.

Πρόκειται για τον Θανάση Μάστορα, τον γ.γ. του Σπάρτακου, ο οποίος λίγο μετά από ανακοίνωση της κυβερνητικής απόφασης έβαλε μία πινελιά χιούμορ σε αυτή την κόντρα υψηλής τάσης. Ο κ. Μάστορας έβγαλε από το μπαούλο του τη στολή του εφέδρου ανθυπολοχαγού και πόζαρε με αυτή σε φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook.

«Έφεδρος Ανθ/λγος (ΠΖ) ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ευπειθώς αναφέρω!!!... είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα... κι άλλο η Ελλάδα να σε πεθαίνει!!!», έγραψε στην ανάρτησή του, ενώ φρόντισε ως... ένστολος να υπενθυμίσει ότι αξιώνει κι άλλες διεκδικήσεις από την κυβέρνηση.

«Και για να μην ξεχνιόμαστε, διεκδικώ και τα αναδρομικά για το επίδομα των ενστόλων, παρόλο που η στολή... δεν με χωράει. Τις στολές φύλαγε η ΜΑΝΑ μου στο μπαούλο με πολύ σεβασμό, ως κειμήλιο, και όντως ήρθε η ώρα μετά από 28 χρόνια να βγουν απ ' το μπαούλο!!!», έγραψε ακόμη.

syndikalistis_stoli

syndikalistis_stoli2

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.