ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Πρόκληση το Champions League»

Nτοσεβί: «Πάντα στοχεύει στην κορυφή ο Ολυμπιακός»

Ο Ματιέ Ντοσεβί μίλησε στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού για τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις του στην ομάδα και το κίνητρό του να έρθει στην Ελλάδα.

Ποια είναι η πρώτη σου εικόνα για την ομάδα;

«Έχω σχηματίσει μία πολύ καλή εικόνα. Έχω αποκτήσει πολύ καλή εντύπωση. Είναι πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις που έχω. Όλοι μου δίνουν θετική εικόνα. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και ανάγκη για δουλειά. Όλοι πολύ δεμένοι. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Τι άποψη επικρατεί για τον Ολυμπιακό στη Γαλλία;

«Εάν και στην Γαλλία οι φίλαθλοι και οι δημοσιογράφοι δεν βλέπουν και πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό τον ξέρουν καλά. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ γνωστός. Η πορεία του στην Ευρώπη και τα αποτελέσματά του, τον έχουν καταστήσει γνωστό στην Γαλλία. Στην χώρα μου δεν είναι μόνο πολύ γνωστός αλλά και πολλοί έχουν αποκτήσει θετική εικόνα για αυτόν, ειδικά μετά το αποτέλεσμα με την Γιουνάιτεντ».

Πως εξελίσσεται η προσαρμογή σου στον Ολυμπιακό και πως αντιμετωπίζεις τις διαφορές στις απαιτήσεις σε σχέση με αυτές στην Βαλενσιέν;

«Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να έρθω σε μία τέτοια ομάδα. Το γεγονός ότι στοχεύει πάντα στην κορυφή. Με την Βαλενσιέν κυνηγούσαμε κάποια πράγματα αλλά δεν είναι το ίδιο. Τώρα υπάρχει η πρόκληση του Champions League. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό».

Υπήρχε και πέρυσι ενδιαφέρον για εσένα από τον Ολυμπιακό, σωστά;

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για την επιλογή μου και ας έγινε η μεταγραφή μου πιο... αργά. Το ενδιαφέρον όντως υπήρχε και τώρα εν τέλει υπέγραψα και θεωρώ πως έκανα την σωστή επιλογή. Ο Ολυμπιακός μου δίνει μεγάλο κίνητρο και την δυνατότητα να κατακτήσω τίτλους».

Τι να περιμένει κανείς από εσένα στο γήπεδο και που προτιμάς να αγωνίζεσαι;

«Σε ότι αφορά στην θέση μου, παίζω στο κέντρο. Κατά κανόνα δεξιά αλλά μπορώ να παίξω και στον άξονα και αριστερά αλλά και πίσω από το φορ. Είναι στη διάθεση του προπονητή. Όπου μου πει εγώ θα παίξω. Θέλω να δημιουργώ φάσεις και να τις τελειώνω εάν γίνεται. Μου αρέσει να δημιουργώ ωραίο ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο. Θέλω να δίνω το μάξιμουμ για την ομάδα. Αυτό μπορώ να το υποσχεθώ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.