ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΕΛΛΑΔΑ

Από έκρηξη βόμβας

Οκτώ νεκροί, μεταξύ τους τρία παιδιά, από βόμβα στο Αφγανιστάν

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανατινάχθηκε από βόμβα που είχε τοποθετηθεί στην άκρη ενός δρόμου στο νότιο Αφγανιστάν, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή Παντζουάγι ενώ τα θύματα πήγαιναν στην αγορά για να ψωνίσουν, εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας Κανταχάρ, Ζία ουρ Ράχμαν Ντουράνι.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλοι δύο πολίτες. Σύμφωνα με τον Ντουράνι, όλα τα θύματα ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Από άλλη έκρηξη βόμβας στην Τζαλαλαμπάντ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Ναγκαρχάρ, στο ανατολικό Αφγανιστάν, σκοτώθηκαν ένας αστυνομικός και ένας πολίτης ενώ τραυματίστηκε και ένα παιδί.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για αυτές τις βομβιστικές επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.