Neo

Παπαδημούλης: «Μην κανιβαλίζετε την κόρη του Καψή»

Την αντίθεσή του με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη σύλληψη της κόρης του δημοσιογράφου Μανόλη Καψή για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η αντίθεσή μου με τον Μανόλη Καψή και τις απόψεις του είναι δεδομένη και απόλυτη. Η διαπόμπευση όμως της κόρης του, είναι ωμός κανιβαλισμός» έγραψε ο κ. Παπαδημούλης στο twitter.

 


 

10 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΓΙΑΝΝΗΣ 23:46 27/07/2014

    ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΕ 2 ΜΕΤΡΑ 2 ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ.
    ΜΟΝΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΡΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΤΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. MANOLIS 15:16 27/07/2014

    KALO APOGEYMA .. XTES TO PROI PERIPOU STIS 07.30 KATI PHGE NA ANAFEREI STHN EKPOMPH TOY REAL ENAS AKROATHS KAI TON EKOPSE O MANOLIS ASTRAPIAIA .. TORA EAN PIASTEI KAPIOS STHN OMONOIA ME IXNH XORTOY 8A TON KANOYN BOYKINO OLA TA M.M.E ENO TORA DEN ANEFERAN TO PARAMIKRO.. ALH8EIA AYTOS O TYPOS ME TOYS 2 TONOYS HROINHS POY BRISKETAI TORA H YPO8ESH ??? MHPOS O TYPOS ANOIGEI KAI AYTOS SAMPANIES STHN MYKONO SAN TA YPOLOIPA SOYRGELA POY MAS EXOYN PRIKSEI TA MME ME TO TI KANEI TO KA8E SOYRGELO ARSENIKO ‘H 8YLIKO EKEI ????????

  3. Ξεφτίλα και πάλι ξεφτίλα…δεν παει πολύ να Ασχολείστε με μαλ@κίες; ακουσον ακουσον, δεν έχει άλλα προβλήματα ο κόσμος . Ξεφτίλαααα…

  4. Έχω την αίσθηση ότι η συνηγορία από τον Παπαδημούλη μπορεί και να μην είναι τόσο αθώα: Εννοώ ότι γίνεται τύποις γιά λόγους αρχής (κατά του κανιβαλισμού κ.ο.κ….), αλλά ουσιαστικώς προκειμένου να λειτουργήσει ως «προηγούμενο», ώστε να νομιμοποιεί εαυτόν να επανέλθει σε ομοειδή, αντίστοιχα ή εμφανισθησόμενα ως αντίστοιχα περιστατικά με τέκνα ή άτομα εν γένει του χώρου του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως επιφανή στελέχη, καταγγέλλοντας πάλι κανιβαλισμό, ακόμη και αν πρόκειται γιά διαφορετικές περιπτώσεις. Δεν μας έχει συνηθίσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιες γενναιότητες…Συνεπώς!….

  5. Mε 50g+20g+3g ασε το ζυγι και ταλλα πας χωρις βραχιολια και παιρνεις τακτικη δικασιμο…στη σωστη κατευθυνση…

  6. Το ότι κανιβαλίζεται ο Ελληνικός λαός από τους κυβερνώντες δεκαετίες τώρα για τον Παπαδημούλη περνάει σε δεύτερη μοίρα.Τον ενδιαφέρει όμως η κόρη ενός συστημικού δημοσιογράφου που έκανε εμπόριο ναρκωτικών.Καμιά διαφορά δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ από τα άλλα κόμματα εξουσίας, είναι το ίδιο σύστημα με αριστερη ταμπέλα.

  7. ΝΙΚΟΣ 22:36 25/07/2014

    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;;;….ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΨΗ ΜΕ 90 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΟΡΤΟ .ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ…..ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!!!…KAI ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ….

  8. εμ τι, εγκληματιας ητανε η κοπελα η χρυσαυγιτισσα??? Μονο για τους χρυσαυγιτες ισχυουνε αυτα… συλληψη με χειροπεδες, απαγγελια για ανυπαρκτες φτιαχτες κατηγοριες, φυλακιση χωρις δικη, και διαπομπευση απο ολο το πολιτικο και μιντιακο κοσμο. ΚΑΙ ΕΔΩ, ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ… ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ….. το μπουμπουκι…… αι στο διαολο, φατε ρε δημοκρατια

  9. Η διαπομπευση τον νοιαζει τον κ.Παπαδημουλη. Εγω θελω τους ανελεητους Ντογιακο και Κλαπα και τον αδεκαστο Αθανασιου για τους εν δυναμει δολοφονους των εφηβων παιδιων μου.

    • Γιώργος 16:33 25/07/2014

      Την άφησαν ήδη ελεύθερη….Μάλλον θα τιμωρηθεί εξίσου αυστηρά με την έμπορο ναρκωτικών και όπλων ,κόρη του Δραγασάκη. Με διορισμό στον ΟΚΑΝΑ….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.