LIFESTYLE

Στο γήπεδο Μαρακανά του Ρίο

Ποιοι θα τραγουδήσουν στην τελετή λήξης του Μουντιάλ

Η Kολομβιανή σταρ της pop Σακίρα, ο Μεξικανo-Αμερικανός rocker Κάρλος Σαντάνα, αλλά και οι Αλεξάντρ Πιρές, Ιβέτ Σανγκάλο και Γουάικλιφ Τζιν (μεταξύ άλλων) θα δώσουν το «παρών» στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 13 Ιουλίου στο Μαρακανά του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η 37χρονη Σακίρα θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Καρλίνος Μπράουν και θα ερμηνεύσουν τη μεγάλη επιτυχία La La La (Brazil 2014), ένα από τα επίσημα τραγούδια του άλμπουμ FIFA 2014 World Cup. «Εχω μία ιντριγκαδόρικη σχέση με το ποδόσφαιρο για προφανείς λόγους και κατανοώ απολύτως τι σημαίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο για τόσους πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης και εμού. Οι φίλαθλοι έχουν στηρίξει πολύ αυό το τραγούδι και ανυπομονώ να το τραγουδήσω για αυτούς», δήλωσε η Σακίρα.

Αυτή θα είναι η τρίτη τελετή λήξης Παγκοσμίου Κυπέλλου για την διάσημη σταρ, η οποία είχε εμφανιστεί στις αντίστοιχες του 2006 στη Γερμανία και του 2010 στη Νότια Αφρική.

Το τραγούδι «Dar Um Jeito (We Will Find A Way)» θα ερμηνεύσουν οι Γουάιγκλεφ Τζιν με τους Avicii και τον Σαντάνα. Οι Τζένιφερ Λόπεζ, Pitbull και Κλαούντια Λέιτε δέχθηκαν επικρίσεις για την εμφάνισή τους στην τελετή έναρξης, ενώ το τραγούδι δεν είχε την απήχηση που περίμεναν.

Οι φαν του ποδοσφαίρου μέσω Twitter ζήτησαν να γίνει το τραγούδι της Σακίρα επίσημος ύμνος για το Μουντιάλ. Με το hashtag #VoltaWakaWaka, μέσω του οποίου ζητούσαν την επιστροφή του Waka Waka (επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ του 2010), οι Βραζιλιάνοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το We are the one των Pitbull και JLo.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.