ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Ψυχροπολεμικά παιχνίδια Κρόνου και Ουρανού

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Με το καλημέρα σας (21/7) ισιώνει ο Κρόνος. Ο πλανήτης των ορίων, της σκληρής δικαιοσύνης και των δομών σάρωσε κυριολεκτικά τις βαθύτερες και ουσιαστικότερες σχέσεις σου, το πόσο βαθιά συνδέεσαι αλλά και τη σχέση σου με τα παιχνίδια εξουσίας και το χρήμα. Επίσης, σε έκανε αρκετές φορές να κοιτάς το θέμα «σεξ» με τηλεσκόπιο – ποιόν, εσένα, που έχουν να το λένε ως κι οι τουαλέτες των κλαμπ. Τώρα, επιστρέφει στα ίσα του για ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα. Χαιρόμαστε; Όχι ιδιαίτερα, μιας και ο Ουρανός στο ζώδιό σου γυρνά ανάδρομος την ίδια ακριβώς ημέρα, έτσι για να μη βαριέσαι. Οι αντιδράσεις σου στην Κρόνια πειθαρχία αναμένονται να είναι τουλάχιστον εκρηκτικές!

Ταύρος

21/7 ο Κρόνος, που σχεδόν δυο χρόνια τώρα ψυχοτραβάει τον τομέα «σχέσεις» ως εκεί που δεν παίρνει άλλο, επιστρέφει σε ορθή πορεία. Αποτέλεσμα;  Σχέσεις και άνθρωποι που άντεξαν και αποδείχθηκαν χρυσός, μένουν στη ζωή σου και την ομορφαίνουν. Έρωτες επισημοποιούνται και ζωές σχεδιάζονται από κοινού. Ό,τι ζυγίστηκε και βρέθηκε λειψό, τώρα θα φάει τέτοιο σουτ που θα μπει γκολάκι στο Αρακαζού, κι εσύ θα μάθεις πως δεν είναι όλες οι απώλειες για κακό. Βοηθός σου σε αυτό το τελευταίο, ο Ουρανός, που την ίδια ημερομηνία γυρνά ανάδρομος στον Κριό – το μυαλό και η ψυχολογία σου φλέγονται. Το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις είναι να συγχωρέσεις για πολλοστή φορά άδεια κουφάρια που παριστάνουν τους ανθρώπους.

Δίδυμοι

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία, και η καθημερινότητά σου, η ρουτίνα και η εργασία σου κάπως λίγο σα να σταματούν να θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η σκληρή δουλειά που έχεις ρίξει αποφέρει καρπούς…εάν έχεις ρίξει, βέβαια, σκληρή δουλειά. Αν έχεις ρίξει ξάπλες, πιθανόν να σε στείλουν σπίτι να τις συνεχίσεις ανενόχλητος. Είναι θαυμάσια περίοδος για να κάνεις κάποιες ιατρικές εξετάσεις, και εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσεις δίαιτα αν νομίζεις ότι το χρειάζεσαι. Την ίδια ημερομηνία, 21/7, ο Ουρανός γυρνά ανάδρομος στον Κριό και σε κάνει από δεκαοκτώ χωριά με τους φίλους σου. Ναι, κακούλι, δε λέω, αλλά μήπως κι όλος αυτός ο συρφετός που τους αποκαλείς φίλους χρειάζεται πια ένα ξεσκαρτάρισμα;

Καρκίνος

Στον τομέα του ωροσκοπίου σου που μιλά για έρωτα, χαρά, δημιουργία, φλερτ και παιχνίδι, ο Κρόνος δεν είναι και ο πλέον ταιριαστός κάτοικος – έλα όμως που έχει κατσικωθεί εκεί σχεδόν δυο χρόνια τώρα! Τουλάχιστον, στις 21/7 γυρνά σε ορθή πορεία, βοηθώντας σε είτε να καταλάβεις τα βαθύτερα αίτια της μοναξιάς σου, είτε να υποδεχτείς μία νέα, σταθερή και υπέροχη σχέση. Βεβαίως, η στροφή αυτή σε ορθή πορεία μπορεί να σηματοδοτεί και την αίσια έκβαση μιας προσπάθειας τεκνοποίησης, και είναι εξαιρετική για όσους από εσάς ασχολούνται με παιδιά και νέους. Την ίδια ημερομηνία ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και ναρκοθετεί τον τομέα «καριέρα», όπου το προσεχές διάστημα πιθανόν να διαδραματιστούν ΤΑ σύστριγγλα. Ψυχραιμία και χαμόγελο!

Λέων

Με τον Κρόνο να ορθοδρομεί στα του οίκου και της οικογένειας στις 21/7, πιθανόν να έχεις δεχθεί κάποια εξαιρετικά σκληρά μαθήματα που αφορούν στην οικογένεια, στους δεσμούς αίματος ή αγχιστείας, στα ενδοοικογενειακά παιχνίδια εξουσίας και στην ανάγκη σου για αυτάρκεια και αυθύπαρξη. Όσο ήταν ανάδρομος ο Κρόνος σου έτριψε κατάμουτρα το ότι δεν είσαι το κέντρο του κόσμου αλλά ούτε και της οικογένειάς σου, κι ότι είναι πολύ εύκολο κάποια πρωτοτόκια να χαθούν. Ορθόδρομος τώρα, περιμένει να δει κατά πόσον το πάθημα σου έγινε μάθημα. Ταυτόχρονα ο Ουρανός γυρνά ανάδρομος στον 9ο ηλιακό σου οίκο κάνοντας τα μακρινά ταξίδια, την έναρξη νέων κύκλων σπουδών αλλά και τις σχέσεις σου με τυχόν πεθερικά, πεδία επιεικώς εύφλεκτα.

Παρθένος

Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στον 3ο σου ηλιακό οίκο είναι μία εξαιρετικά παρήγορη είδηση ΕΑΝ το προηγούμενο διάστημα κατάλαβες τι κάνεις λάθος, αντί να δηλώνεις απλώς μεγαλοφώνως το πόσο λάθος τα κάνεις όλα και πόσο άχρηστος είσαι. Στην περίπτωση που σαν έξυπνο και καλό παιδί του Ερμή έχεις αντιληφθεί τι ΔΕΝ έπραξες ως όφειλες, έχεις τώρα μία υπέροχη ευκαιρία να το κάνεις, και μάλιστα με χειροπιαστά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχε το νου σου και στην ανάδρομη πορεία του Ουρανού που ξεκινά 21/7. Το απροσδόκητο και ο κεραυνός εν αιθρία που χαρακτηρίζει τον εν λόγω πλανήτη και την ενέργειά του, αφορούν σε θέματα κοινών οικονομικών, διαδικασιών διαζυγίου και δικαστικών διεκδικήσεων αλλά και πάσης φύσης χρεών.

Ζυγός

“Money can’t buy me love” τραγουδούσαν οι Beatles, Ζυγάκι, και το ίδιο θα πεις κι εσύ, μιας και πάνω που ισιώνει ο Κρόνος στον τομέα των οικονομικών σου, αναδρομιάζεται ο Ουρανός στα των σχέσεων και του σημαντικού άλλου της ζωής σου! Εξοργιστικό, έχεις απόλυτο δίκιο. Από 21/7 ο Κρόνος ορθόδρομος στον 2ο ηλιακό σου οίκο έρχεται να ανοίξει σιγά σιγά τη στρόφιγγα των χρημάτων, και να σε δικαιώσει για την αυτοσυγκράτηση του τελευταίου διαστήματος. Ίσως σου παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία για αγορά οικίας ή γης, ή για μία συμφέρουσα πώληση. Την ίδια ημερομηνία ο Ουρανός, ανάδρομος πλέον, ανοίγει την αυλαία της παράστασης «Φρενοκομείον οι Σχέσεις», για περιορισμένο ευτυχώς αριθμό παραστάσεων!

Σκορπιός

21/7 γυρίζει ορθόδρομος ο Κρόνος, δευτερόλεπτα πριν σου γυρίσει εσένα τελείως το μάτι και πάρει η μπάλα δικαίους και αδίκους! Μπορεί να πάσχισες ειλικρινά να κάνεις ή να είσαι κάτι διαφορετικό, αλλά ο Κρόνος αν μη τι άλλο σε βοηθά να γνωρίσεις το ίδιο σου το μέταλλο και την ουσία πριν από ο,τιδήποτε άλλο. Και η ουσία ενός Σκορπιού, ό,τι και να λέμε, είναι το ότι δεν αφήνει πίσω του επιζώντες και σκασίλα του και για τους αιχμαλώτους – οπότε κάνε το χωρίς τύψεις, να τελειώνουμε. Θαυμάσια περίοδος για να βάλεις μπροστά δίαιτες, διατροφές, προγράμματα άσκησης κλπ, διότι θα τα τηρήσεις με θρησκευτική ευλάβεια. Με τον Ουρανό, από την ίδια ημερομηνία, ανάδρομο στον Κριό, φρόντισε να μην είναι η άσκηση ή η δίαιτα και ντιπ «Ισραηλινός στρατός» και σε μαζεύουμε καλοκαιριάτικα.

Τοξότης

Η στιγμή που ο Κρόνος γυρίζει ορθόδρομος στο Σκορπιό (21/7) είναι η στιγμή που αποφασίζεις πως δε θα φοβάσαι άλλο τις σκιές στους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σου, και ανάβεις το φως διαλύοντάς τις. Ένα βήμα τη φορά νιώθεις να ανακτάς την έμφυτη αισιοδοξία που ένιωθες πως δεν μπορούσες να ξαναβρείς ποτέ και πουθενά. Προσοχή – σε περίπτωση που έχεις εμπλακεί σε παράλληλες, κρυφές ή προβληματικές αισθηματικές ιστορίες, με την ορθοδρόμηση του Κρόνου είναι εξαιρετικά πιθανό να σκάσουν όλα στη φόρα και να μην έχεις πού να κρυφτείς. Στο τελευταίο αυτό σενάριο συναινεί και η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού στον Κριό, επίσης από 21/7. Ο ανάδρομος Ουρανός στον 5ο ηλιακό σου οίκο μπορεί επίσης να σηματοδοτεί μία ξαφνική και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, οπότε πρόσεχε.

Αιγόκερως

21/7 ο Ουρανός αρχίζει ανάδρομη πορεία στον Κριό. Έχεις κάνει τα πάντα για να στήσεις  και να στηρίξεις ένα σπίτι, που είτε συμβολίζει την οικογένεια είτε όντως πολύ πραγματικά καλείται να τη στεγάσει. Έχεις ξεχάσει όμως το βασικό μάθημα του ζωδίου σου, που είναι η δομή. Η δομή, η στήριξη μιας οικογένειας, βρίσκεται πάντα στο βασικό πρώτο δίδυμο άξονα, το ζευγάρι.  Εάν έχεις χτίσει το οικοδόμημά σου σε σαθρά θεμέλια, προσπαθώντας να φορέσεις στον άλλο το κοστουμάκι που έχεις κατά νου, απλά θα καταρρεύσει. Ο άρχοντας της δομής, ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος, την ίδια ημερομηνία γυρνά ορθόδρομος κι αυτό, δεν μπορεί παρά να σημαίνει κάτι.

Υδροχόος

Μετά από μία μεγάλη περίοδο ταλάντευσης και έλλειψης  κοινωνικής ταυτότητας, η ορθοδρόμηση του Κρόνου στις 21/7 στον τομέα της δημόσιας εικόνας σου έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, Υδροχόε. Σιγά σιγά καταλαβαίνεις ποιος είσαι, πού πας, τι θέλεις, τι μπορείς, και ασφαλώς, μιας και μιλάμε για Κρόνο, μαθαίνεις να αγαπάς τη δουλειά σου, το αντικείμενό σου. Ευνοείται κάθε προσπάθεια εξέλιξης και βελτίωσης σε αυτόν τον τομέα, απλά θα πρέπει να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα και τη γλώσσα σου. Με τον κυβερνήτη σου, Ουρανό, ανάδρομο από την ίδια ημερομηνία στον Κριό, λίγο θέλεις να ξεφύγεις λεκτικά και να αδειάσεις όλο τον κουβά με το γάλα που με τόσο κόπο μάζεψες.

Ιχθείς

Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από 21/7, τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας όπου το αναπάντεχο είναι ο κανόνας – οπότε κράτα καβάτζες, κάνε ορθολογική διαχείριση και κυρίως, μη δανείζεις και μη δανείζεσαι! Ο Κρόνος, ορθόδρομος στο Σκορπιό από την ίδια ημερομηνία, σου λέει πως η καλύτερη επένδυση είναι η μόρφωση ή η επιμόρφωσή σου. Μπορείς επίσης να κάνεις ένα καλά οργανωμένο μακρινό ταξίδι, να ασχοληθείς με τη διεύρυνση των οριζόντων σου, να μάθεις μία καινούργια ξένη γλώσσα ή να προσεγγίσεις ανθρώπους που θα σε συμβουλέψουν σωστά ή θα σε προστατέψουν σε ένα νέο σου εγχείρημα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.