ΚΟΣΜΟΣ

Πάνω από 100 εκατ. Likes στην σελίδα της στο Facebook

Ρεκόρ Γκίνες για τη Σακίρα

Η πολυπλατινένια και βραβευμένη με Γκράμι, Shakira, κατάφερε να σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ συγκεντρώνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια Likes στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Το ρεκόρ της Κολομβιανής τραγουδίστριας, η οποία ξεπέρασε τον Eminem και τη Rihanna (με τα 91,8 και 89 εκατομμύρια Likes, αντίστοιχα), επιβεβαίωσε και το Γκίνες.

Ο ιδρυτής του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο 30άχρονος Mark Zuckerberg, συνεχάρη την τραγουδίστρια αναφέροντας στο μήνυμά του πως είναι ένα απίθανο επίτευγμα από έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Το Μεξικό, το Κάιρο και η Κωνσταντινούπολη είναι οι πόλεις με τους περισσότερους δηλωμένους θαυμαστές της Κολομβιανής σταρ.

Η 37χρονη τραγουδίστρια έχει πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ενώ είναι η μοναδική καλλιτέχνης από την Νότια Αμερική που τραγούδι της έχει φτάσει στο νούμερο ένα στην Αμερική.

Σε ηλικία 18 ετών, δημιούργησε το Ίδρυμα «Pies Descalzos (Barefoot) Foundation», το οποίο φροντίζει για την εκπαίδευση και την σίτιση περισσότερων από 6.000 άπορων παιδιών στην Κολομβία, ενώ πρόκειται να επεκταθεί και σε άλλα μέρη όπως, η Αϊτή και η Νότια Αφρική.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.