ΕΛΛΑΔΑ

Ανέστειλαν οι διοικητικοί

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφει το Πολυτεχνείο

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο επανέρχεται στους κανονικούς του ρυθμούς μετά την απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους προκειμένου να μην χαθεί το εξάμηνο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Συγκλήτου.

«Από σήμερα 2.7.2014 ώρα 17:00 η Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου λειτουργεί απρόσκοπτα. Από αύριο 3.7.2014 συνεχίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία στις Σχολές του Ιδρύματος» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρύτανη Σίμου Σιμόπουλου.

Η Σύγκλητος του Ιδρύματος, που συνεδρίασε εκτάκτως, αποφάσισε ότι το εξάμηνο θα λήξει κανονικά την 1η Αυγούστου, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στους φοιτητές επί πτυχίω ώστε να ολοκληρώσουν εγκαίρως τις εξετάσεις στα μαθήματα που τους έχουν απομείνει.

Η Σύγκλητος του ΕΜΠ εξέφρασε παράλληλα τη στήριξή της στους διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι αντιδρούν στη λύση που προκρίνεται από την κυβέρνηση για τους συναδέλφους τους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Μετά το άνοιγμα των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος, διαπιστώθηκαν καταστροφές στο κτήριο του τομέα Γεωτεχνικών που ανήκει στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Ο απολογισμός των καταστροφών ήταν δεκάδες σπασμένες πόρτες, καρέκλες και τζαμαρίες, καταστροφές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ζημιές στον εξοπλισμό των γραφείων.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.