Neo

Τσίπρας καλύπτει Κούλογλου

Ο Neo έχει πολλάκις ενημερώσει τους αναγνώστες του για το γεγονός ότι ο Στέλιος Κούλογλου, πρώτος επιλαχών ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει υποστεί πόλεμο από στελέχη του κόμματος, επειδή στην ενημερωτική ιστοσελίδα που διατηρεί, το tvxs.gr, δημοσιεύονται ρεπορτάζ στα οποία αναφέρονται ανάγλυφα τα εσωκομματικά προβλήματα του κόμματος.

Μάλιστα, το ερώτημα «τί θα γίνει με τον Κούλογλου» έχει πολλές φορές απευθυνθεί και στο ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, από στελέχη που υποστηρίζουν ότι αφ' ης στιγμής είναι επιλαχών ευρωβουλευτής, οφείλει να επιδεικνύει «κομματική» συμπεριφορά και να μην ασκεί ελεύθερα το δημοσιογραφικό του λειτούργημα. Στους αντιπάλους του είχε απαντήσει ο ίδιος ο δημοσιογράφος, υπερασπιζόμενος το ρεπορτά του και την ανάγκη να δημοσιεύονται όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα του.

Ωστόσο, χθες, εμμέσως πλην σαφέστατα, πήρε θέση και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στο εσωκομματικό μπρα ντε φερ. Έγραψε άρθρο κατά της «μικρής ΔΕΗ» και το δημοσίευσε... στο tvxs.gr. Μ' άλλα λόγια, ο Τσίπρας ψηφίζει δημοσιογραφική ανεξαρτησία και στηρίζει απολύτως τον πρώτο επιλαχόντα ευρωβουλευτή...

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.