ΚΟΣΜΟΣ

Η απάντηση του πρώην δημάρχου

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: Οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου είναι κρυστάλλινοι

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης απαντά στα δημοσιεύματα περί μαύρου χρήματος και δηλώνει  μέσω της προσωπικής του σελίδας στο διαδίκτυο ότι, οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είναι κρυστάλλινοι.

Μάλιστα ο καταδικασθείς πολιτικός επικαλείται δικαστική πραγματογνωμοσύνη, η οποία διενεργήθηκε πριν από ένα χρόνο από δύο καθηγητές πανεπιστημίου, που βρήκαν τους λογαριασμούς του ιδίου και της πολιτικής του οργάνωσης καθαρούς.

Η δήλωση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου:

«Σχετικά με τα όσα αναφέρονται σήμερα από τα ΜΜΕ περί μαύρου χρήματος, θα ήθελα να πληροφορηθούν οι πάντες ότι, μετά από δικαστική εντολή

ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ των οικονομικών μου και των οικονομικών της πολιτικής μου οργάνωσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που κέρδισε τις Δημοτικές εκλογές των ετών 1998, 2002 και 2006, έλεγχο που αποδέχτηκα με χαρά γιατί τα πάντα ήταν διαφανή και παρά το γεγονός ότι υπάρχει πολιτικό κόμμα που επισήμως αρνείται έλεγχο των οικονομικών του.

Την 29.11.2013 – πριν δηλαδή 8 μήνες – κατετέθη η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ η οποία βρίσκει απολύτως ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΥΣ τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς και συγκεκριμένα στην σελ. 48 αναφέρει στο συμπέρασμά της:

''Η συνολική διαφορά στις χρήσεις 1999-2008 μεταξύ οικογενειακού εισοδήματος και καταθέσεων ήταν ΘΕΤΙΚΗ και ύψους 379.164,74 €''!

ΑΨΟΓOI δηλ. οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί! Όσον αφορά τον τραπεζικό λογαριασμό της πολιτικής μου οργάνωσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μέσω του οποίου τα 12 χρόνια της ύπαρξής της διακινήθηκαν όλα και όλα 259.721,33 € και δεν έχει ουδεμία σχέση ή επαφή με τους προσωπικούς μου τραπεζικούς λογαριασμούς, οι δύο Καθηγητές Πανεπιστημίου – Δικαστικοί Πραγματογνώμονες αναφέρουν στη σελ. 21 στο συμπέρασμά τους: αποδεχόμαστε την νομιμότητα της λειτουργίας αυτών των δύο λογ/σμών της Τράπεζας Κύπρου, δηλ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!

Η αλήθεια ευτυχώς είναι γραπτή, έχει και την υπογραφή δύο Καθηγητών Πανεπιστημίου – Δικαστικών Πραγματογνωμόνων και πιστεύω ότι δεν κρύβεται!»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.