ΕΛΛΑΔΑ

Συνεργός του Μαζιώτη ο ένας εκ των τριών δραστών

Άρωμα τρομοκρατίας στη ληστεία του Διστόμου

Στοιχεία που υποδεικνύουν ότι ένας από τους συμμετέχοντες στη ληστεία τράπεζας στο Δίστομο την Παρασκευή είναι ο Γιώργος Πετρακάκος, συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, φέρεται ότι διαθέτουν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, και οι άλλοι δύο συμμετέχοντες στη ληστεία είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές από το παρελθόν, τόσο για ένοπλες ληστείες όσο και για άλλα αδικήματα.

Πάντως οι έρευνες, μέχρι στιγμής, παραμένουν άκαρπες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ενόπλων, οι οποίοι λήστεψαν υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο και διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους και όμηρο υπάλληλο της τράπεζας, τον οποίο ακολούθως απελευθέρωσαν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, επειδή σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η προχθεσινή ληστεία εντάσσεται στο κοινό ποινικό δίκαιο και δεν αποδίδεται σε κίνητρα που σχετίζονται με την τρομοκρατία.

Από την Αστυνομία έχουν στηθεί μπλόκα παντού, για τον εντοπισμό των τριών ενόπλων, ενώ συνεχίζονται οι εργαστηριακές έρευνες από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, κυρίως για γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα στο φουσκωτό σκάφος που εγκατέλειψαν οι ληστές στο Κάτω Λουτρό Ξυλοκάστρου, αφού νωρίτερα είχαν αφήσει ελεύθερο τον όμηρο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.