Υλικά
Ένα κιλό σαλιγκάρια
Ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί
Μισό ποτηράκι αλεύρι
Ένα ποτηράκι λάδι
Αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο.
Εκτέλεση
Εκτελέστε πρώτα την Προεργασία Μαγειρέματος
Στη συνέχεια:
Τα αλατίζουμε, τα αλευρώνουμε και τα βάζουμε στο καυτό λάδι με το στόμιο προς τα κάτω για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε το δεντρολίβανο, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
Μετά από δυο λεπτά τα σβήνουμε με το κρασί.
Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Καλή σας όρεξη !
(Η λέξη «μπουμπουριστοί» προέρχεται από μια άλλη λέξη του κρητικού λεξιλόγιου το «αμπούμπουρα» που σημαίνει με τη μούρη προς τα κάτω).
«Δώστε την πίστη της στην Αμερική»: ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα