Neo

Ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος όχι…

Θέμα ημερών χαρακτηρίζει την επιστροφή του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος, που έχει προαναγγείλει ουκ ολίγες φορές το ίδιο πράγμα, το οποίο όμως καθυστερεί…

Οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι τόσο καιρό προσπαθεί στο παρασκήνιο να βρει ρόλο για τον έτερο βουλευτή της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, ο οποίος και θα τον ακολουθήσει, Χρήστο Αηδόνη. Αν το κατάφερε ή όχι, άγνωστο.

Πάντως ο κύβος έχει ήδη ριφθεί, και καθώς λένε και στην Χαριλάου Τρικούπη πια, το μόνο που εκκρεμεί για το τυπικό του θέματος είναι μία επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής με το ξεκίνημα των εργασιών της από Δευτέρα.

Έτσι, βρήκε την ευκαιρία, για δεύτερη συνεχή μέρα, ο υπουργός Παιδείας να προαναγγείλει την «μεγάλη επιστροφή» για άλλη μια φορά. «Είναι θέμα ημερών να επιστρέψω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Το είπε ο κ. Βενιζέλος στην κεντρική πολιτική του ομιλία προ των Ευρωεκλογών. Αυτός ο κύκλος που άνοιξε με την διαγραφή μου κλείνει», είπε, μιλώντας στον Σκάι. Πρόσθεσε όμως και κάτι ακόμα. Ότι «η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα (σ.σ. το κόμμα που ίδρυσε δηλαδή) δεν κλείνει».

Για τα υπόλοιπα παρέπεμψε στο συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, καταθέτοντας τη δική του πρόταση, να βρίσκεται στον τίτλο το ΠΑΣΟΚ και το έμβλημά του και παράλληλα το «Δημοκρατική Παράταξη» όπως το λένε από το 1974 και μετά ρίχνοντας τις γέφυρες προς τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Χαρίλαο Τρικούπη. Για να δούμε, τι θα δούμε…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 19:46 21/08/2014

    Τι «Γιά να δούμε, τι θα δούμε», Κύριε Φελνίκο μας.
    Ουτε καν φέσι μελό του παλιού ελλην. κινηματογραφου δεν θα δούμε .
    Μαλλον σκυλοβίντεο τύπου «πολιτικής» καρεκλοτσόντας» .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.