1 κιλό σαρδέλες
λίγο ελαιόλαδο
λίγο άνηθο
λίγο ξίδι
λίγη ρίγανη
αλάτι
τούλι για να τις λιάσουμε
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σαρδέλες και τις αλατίζουμε.
Τις αφήνουμε για μια μέρα στο ψυγείο και την επόμενη μέρα αφού περάσουμε στο κεφάλι κάθε σαρδέλας χόντρη κλωστή τις λιάζουμε για δυο μέρες, καλύπτοντας με το τούλι για να μην πάνε μύγες.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι με το ξίδι ,τον άνηθο και την ρίγανη.
Ψήνουμε τις σαρδέλες στα κάρβουνα και τις πασπαλίζουμε με το μείγμα.
«Δώστε την πίστη της στην Αμερική»: ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα