ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ετοιμάζεται κατασκευή ύψους 3 ορόφων

Μυστήριο γύρω από την παρουσίαση του iphone 6

Στις 9 Σεπτεμβρίου η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPhone (6), πιθανότατα με μεγαλύτερη οθόνη 4,7 ιντσώνκαι μαζί - όπως όλα δείχνουν - το πρώτο της smartwatch, το iWatch όπως ίσως θα ονομάζεται.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Flint Center for the Performing Arts, στο κολέγιο De Anza του Κουπερτίνο, εκεί όπου ο Στιβ Τζομπς είχε παρουσιάσει μεταξύ άλλων και τον πρώτο Mac. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας από άλλους, τους οποίους έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς η εταιρεία για παρουσιάσεις -Yerba Buena Center στο Σαν Φρανσίσκο. Στον προαύλιο χώρο του κέντρου έχει αναγερθεί τις τελευταίες ημέρες μια μυστηριώδης κατασκευή σε ύψος περίπου τριών ορόφων, η οποία εικάζεται ότι προορίζεται για την παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο MacRumors.com φαίνεται η ογκώδης πρόχειρη κατασκευή, η οποία για την ώρα είναι προσβάσιμη μόνο στα συνεργεία των τεχνικών, που - από τους εγκατεστημένους περιμετρικά προβολείς - φαίνεται ότι εργάζονται μέρα-νύχτα για να είναι όλα έτοιμα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.