Neo

«Ναζί οι δολοφονημένοι αλλά να βρεθούν οι ένοχοι»

Ναζί χαρακτηρίζει ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τους δύο δολοφονημένους στη Μάνη, προσθέτοντας ωστόσο, πως οι ένοχοι για το έγκλημα θα πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν αυστηρά.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Παπαδημούλης τονίζει την ανάγκη να μην επιδειχθεί καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία.

Να σημειωθεί ότι, ένας εκ των δύο δολοφονημένων αναρτούσε  ιδιαιτέρως επιθετικά και απειλητικά σχόλια  για τις πολιτικές θέσεις που εξέφραζε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Παπαδημούλης.

 

papadim

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. G.P. 0:21 21/08/2014

    Εχετε πολλούς μέσα στο συνοθυλευμά σας που οι πρακτικές τους (οι ξυλοδαρμοί,τα καψίματα,τα σπασίματα,οι τραμπουκισμοί)μοιάζουν πολλοί με αυτές των ναζί.Είναι φασισμός να χαρακτηρίζεις τον άλλον ναζί όταν δεν τον γνωρίζεις επειδή έχει έναν μέανδρο στο σώμα του.Ο καθένας στο σώμα του βάζει ότι θέλει και δεν έχει ανάγκη την λογοκρισία σας.Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ προκλητικά υποστηρίζει τους παράνομους μετανάστες που έχουν δολοφονήσει και κλέψει χιλιάδες συμπατριώτες μας Έλληνες.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα για τέσσερις εργαζόμενους του διαλυμένου ιδιωτικού τομέα που αριστεριστές τους έκαψαν ζωντανούς στην ΜΑΡΦΙΝ.Μήπως και αυτοί που δολοφόνησαν αυτούς τους εργαζόμενους των 500 ευρώ ήταν ναζί;Είναι ντροπή για την μνήμη των δύο παιδιών που δολοφονήθηκαν στην Μάνη να τους αποκαλεί έτσι ένας σαλονάτος αριστερός ενός χώρου που βαρύνεται με δολοφονίες προδοσίες και δολοπλοκίες όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.