LIFESTYLE

Σήμερα το μεσημέρι

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, ο οποίος είχε στο πλευρό του πολλούς φίλους του.

Με μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο εμφανίστηκε στην ορκωμοσία του σήμερα ο νέος Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Την ενδυματολογική γραμμή του πασίγνωστου μάνατζερ που κατάφερε να κερδίσει τη μάχη των πρόσφατων δημοτικών εκλογών ακολουθούν και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πολίτες» που αναλαμβάνουν τα ηνία του δήμου από σήμερα.

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του Ηλία Ψινάκη, ο Μαραθώνας αποτελεί τη σημαντικότερη προτεραιότητά του με τον ίδιο να φέρεται αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά με πρωτοποριακές προτάσεις και κυρίως υλοποιήσεις αυτών.

Άλλωστε, ο δαιμόνιος μάνατζερ όπως έχει πει σε φίλους του κατά καιρούς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα έμπαινε ποτέ σε διαδικασία εκλογικής μάχης, αν δεν πίστευε πως θα μπορούσε να αλλάξει πράγματα και να καταφέρει να κάνει το Δήμο Μαραθώνα πόλο έλξης για όλους.

Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κατά πολύ αραιώσει τις εμφανίσεις του σε κοσμικό επίπεδο καθώς λέγεται πως έχει πέσει με τα μούτρα κυριολεκτικά στα θέματα του Δήμου και οραματίζεται το… νέο Μαραθώνα!

Με τη στενή του ομάδα γίνονται συναντήσεις επί συναντήσεων και συσκέψεις επί συσκέψεων εδώ και πολλές ημέρες, καθώς εκείνος θέλει να μη χάσει καθόλου καιρό και να πιάσει «δουλειά» άμεσα, την επόμενη κιόλας ημέρα της ορκωμοσίας του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.