ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Πάμε για άλλα με Νέα Σελήνη στην Παρθένο!

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Restart! Στον τομέα της υγείας, σου, της καθημερινότητας και της εργασίας. Βάλε στόχους, έχεις όλη τη δυνατότητα να τους φτάσεις! Ξεκίνα να τρέφεσαι υγιεινότερα, φτιάξε τα ωράρια του ύπνου σου, αθλήσου μεθοδικά, περιόρισε τα άσκοπα ξενύχτια που – παραδέξου το – σε έχουν κουράσει πολύ. Βάλε σύστημα στη δουλειά σου, οργανώσου: μία άνετη, ευχάριστη καθημερινότητα δεν ανήκει απαραίτητα στη σφαίρα της φαντασίας και των διακοπών!

SOS: Ο έρωτας μπορεί να σκοντάψει άσχημα στο σκόπελο «κοινά χρήματα». Επίσης, ο έρωτας είναι ανάπηρος δίχως εξαιρετική χημεία στο σεξ!

Ταύρος

Restart! Δε νομίζεις ότι πάει πολύς καιρός που έχεις υπάρξει χαρούμενος και δημιουργικός; Για να μην αναφέρω το «ερωτευμένος»… Ναι, ο βιοπορισμός είναι περίφημος και στις εποχές που ζούμε πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και μπλα μπλα μπλα βαρεμάρα! Καλός ο βιοπορισμός, αλλά ο άνθρωπος ουκ επ’ άρτον ζήσεται μόνον. Χρειάζεται τη δημιουργία, το ρίσκο, το όνειρο, τη χαρά και την παιδική χαρά, κι εδώ κάπου αρχίζει να βγάζει νόημα και η ερώτηση «είσαι όσο ερωτευμένος χρειάζεσαι να είσαι;»

SOS: Θέματα συγκατοίκησης, γάμου και παιδιών άσ’ τα καλύτερα να συζητηθούν από το φθινόπωρο. Επίσης, ΜΗΝ κάνεις το διαιτητή ανάμεσα στην οικογένεια και το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Restart! Πάρ΄το αλλιώς επικοινωνιακά, θα βρεις, αν δεν βρήκες ήδη – να σου πω παιδί μου, είσαι καθόλου σοβαρό που γυρνάς με το ζωνάρι λυμένο για καυγά και που δεν μπορεί να σου πει κανείς κουβέντα; Ηρέμησε, και ξεκίνα να φιλτράρεις και να ταξινομείς την πληροφορία που σου φέρνει η κριτική, η όποια κριτική, ακόμα και η αρνητική. Επίσης, μιλώντας, πες ακριβώς αυτό που εννοείς, ή θέλεις, χωρίς σοφιστείες αλλά με λίγη περισσότερη ευγένεια, και να δεις πόσο καλύτερα θα είσαι!

SOS: Μήπως ήρθε η ώρα να δεις μία σχέση σοβαρότερα; Θέλω να πω, δεν είναι καλό δείγμα το να είσαι μαζί με τον ίδιο άνθρωπο, στα ίδια γούστα, στα ίδια λόγια, στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε χρόνια ολόκληρα και να μη θες τίποτε άλλο, είναι;

Καρκίνος

Restart! Εξαιρετική εβδομάδα για να βάλεις σε καινούργιες βάσεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια, και κυρίως τα αδέλφια σου!  Συζητήσεις που φοβόσουν να κάνεις καιρό με αδέλφια, ξαδέλφια, θείους ή θείες, είναι ώρα να γίνουν, αρκεί να παραμείνεις διαλλακτικός και να μην παίρνεις ό,τι λέγεται προσωπικά. Χρησιμοποίησε τη λογική σου, συζήτησε ήρεμα και κυρίως άκου αυτά που όντως λέγονται κι όχι αυτά που φαντάζεσαι ότι θα ακούσεις – θα εκπλαγείς!

SOS: Δεν είναι καλή ιδέα το ξόδεμα χρημάτων για να εντυπωσιάσεις κάποιον. Αν δεν είναι κάποιος που σε αγαπάει και σε θέλει για όλα όσα είσαι, πιστεύεις κι αντιπροσωπεύεις, να μας λείπει!

Λέων

Restart! Στα οικονομικά σου, στους πόρους σου, στους τρόπους που έχεις ΕΣΥ ανεξάρτητα από τυχόν βοήθεια τρίτων να βγάλεις χρήματα ή να βιοποριστείς. Έχεις πάμπολλα ταλέντα, δεν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι ελιτιστής διότι οδηγείσαι σε αδιέξοδο. Αν είσαι καταπληκτικός σε κάτι, βγες εκεί έξω στην αγορά και πούλησε το ταλέντο και τη δεξιότητά σου. Όχι, δεν ευτελίζεις ένα χόμπι που αγαπάς πολύ, απλώς γίνεσαι ρεαλιστής και πρακτικός, κάτι που μόνο θετικό μπορεί να είναι!

SOS: Πρέπει να βγάζεις το στέμμα όταν μιλάς με την οικογένειά σου, ή, τρισχειρότερα, με πρώην συζύγους τους οποίους έχεις πάντα ανάγκη λόγω κοινών κηδεμονιών ή διατροφών. Σεμνά και χωρίς έπαρση κι επιθετικότητα!

Παρθένος

Restart! Θέλεις να επανεφεύρεις τον εαυτό και τη ζωή σου, και να πατήσεις το κουμπί της επανεκκίνησης σε θέματα αυτοέκφρασης, επιλογών και ζωής; Τώρα έχεις την ευκαιρία! Χρησιμοποίησε σωστά τις πληροφορίες που σου δίνονται από το περιβάλλον, και φρόντισε να παραμείνεις πρακτικός. Ο ρεαλισμός και η ικανότητά σου για σκληρή δουλειά είναι τα μεγαλύτερα όπλα σου σε μία διαδικασία αναγέννησης που είναι μοιραία και αναπόφευκτη, αλλά όχι πάντα κι εύκολη!

SOS: Προσοχή στα μεγάλα λόγια και στις υποσχέσεις που αφορούν σε δουλειά, δανεισμούς κλπκλπ. Το «κάλλιο πέντε και στο χέρι» ισχύει απόλυτα αυτή την εβδομάδα!

Ζυγός

Restart! Η ψυχολογία σου και η διάθεσή σου εκτινάσσεται από το ναδίρ στο ζενίθ, διότι πλέον έχεις την πλήρη εικόνα ενός συναισθηματικού παζλ που σε βασανίζει καιρό. Είσαι, επίσης, έτοιμος, για δύο μεγάλες αποφάσεις: α) να ξυπνάς κάθε μέρα με καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά και αυτοβελτίωση! β) Να συγχωρήσεις, αλλά να μην ξεχάσεις, και να σου γίνει το ερωτικό πάθημα μάθημα. Η εβδομάδα είναι εξαιρετική και προς τις δύο αυτές κατευθύνσεις!

SOS: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους – δανεικά κι αγύριστα, λοιπόν, δεν βοηθούν στις καλές σχέσεις, κι επειδή εσύ είσαι συνήθως ο ανοιχτοχέρης που θα σπεύσει να βοηθήσει, πρόσεχε!

Σκορπιός

Restart! Στις φιλίες, στους μέντορες, στις ομάδες που σε ενδιαφέρει να ανήκεις και στα projectsπου δέχεσαι να αναλάβεις – ξεκίνα να βάζεις όρια, αλλά και να δομείς ένα νέο εαυτό μέσα σε όλα αυτά. Προφανώς έχεις περάσει σε μία φάση που μία παρέα δεν είναι καλή μόνο και μόνο επειδή σε βοηθά να βγάλεις τη νύχτα. Θέλεις να μοιράζεσαι πράγματα και στιγμές ουσίας, θέλεις να έχεις να πεις κάτι με αυτούς που περνάς μαζί τους το χρόνο σου, θέλεις ποιότητα στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σου!

SOS: Σε μία περίοδο όπου κοινωνικά κι επαγγελματικά λάμπεις κι αστράφτεις, καλό είναι εσύ να κινείσαι με χαμηλό προφίλ και κάποιες φορές ακόμα και ολίγον παρασκηνιακά. Σκορπιός είσαι, δε θα δυσκολευτείς!

Τοξότης

Restart! Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να επανεκκινήσεις τις σχέσεις σου με το φιλικό κύκλο ή ακόμα και την οικογένεια του καλού σου, που σε έχουν πάρει με κακό μάτι και πιθανότατα όχι αδίκως. Μία εγκάρδια πρόσκληση για καφέ και μερικές ειλικρινείς κουβέντες για το πώς αισθάνεσαι, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου, μπορεί να κάνει θαύματα.

SOS: Δεν φτάνει η επιθυμία για ταξίδια, επέκταση των οριζόντων σου, σπουδές… πρέπει να υπάρχουν οι πόροι, οπότε από εκεί ξεκινάς να δουλεύεις!

Αιγόκερως

Restart! Η αυτοβελτίωσή σου είναι ο μόνος στόχος που θα πρέπει να σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα, Αιγόκερε. Προσπάθησε να βάλεις σε μία τάξη τους τομείς ή τα σημεία εκείνα στα οποία θα μπορούσες να ξεκινήσεις να δουλεύεις και ξεκίνα τώρα. Είναι ένα μεταπτυχιακό; Ένας ημιτελής κύκλος σπουδών; Είναι μία περαιτέρω επιμόρφωση που θα σε κάνει πιο ανταγωνιστικό; Ό,τι και να είναι, μη διανοηθείς να το αναβάλεις!

SOS: Οι παράλληλες και παράνομες σχέσεις είναι πολύ καυτές πατατούλες αυτή την εβδομάδα, και ναι, μπορούν πολύ εύκολα να σκάσουν στα χέρια σου!

Υδροχόος

Restart! Το ότι κινείσαι με το σταυρό στο χέρι το γνωρίζουμε όλοι. Γνωστό είναι όμως και το πώς όταν έχουμε λογική και ηθική πρόσβαση σε χρήματα ή βοήθεια που δικαιούμαστε και δεν τη ζητάμε ή δεν τη δεχόμαστε, δεν είμαστε καλοί αλλά κάτι άλλο! Έτσι, είναι ώρα να χρησιμοποιήσεις με σωφροσύνη και ρεαλισμό ό,τι τυχόν διαθέτεις προκειμένου να βοηθήσεις ένα νέο σου εγχείρημα, ή τις ανάγκες των αγαπημένων σου.

SOS: Δεν μπορείς να είσαι πάντα ουδέτερος, οπότε ίσως κληθείς να πάρεις το μέρος είτε του συντρόφου σου είτε κάποιου φίλου σου. Ποιος είπε ότι η αντικειμενικότητα είναι εύκολο πράγματα;

Ιχθείς

Restart! Σχέσεις – η τρέχουσα εβδομάδα σου παρέχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δεις ψύχραιμα και να διορθώσεις τα τυχόν κακώς κείμενα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες εκείνες που σε ενδιαφέρουν. Να μιλήσεις με τον σημαντικό άλλο της ζωής σου, και να καταλάβεις πού τον αφήνεις ακάλυπτο συναισθηματικά ή υλικά, και με ποιόν τρόπο θα το διορθώσεις. Ένα νέο ξεκίνημα, μία φρέσκια ματιά στα δεδομένα της σχέσης είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι!

SOS: Δεν είναι και η καλύτερη εβδομάδα για να οργανώσεις ταξίδια ή διακοπές, ιδίως ρομαντικού χαρακτήρα. Άστο για μερικές εβδομάδες αργότερα!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.