Neo

Περί …σκοπιμοτήτων ο λόγος

Τα σενάρια συμμετοχής του σε νέο υπό διαμόρφωση κόμμα, διαψεύδει ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Σωκράτης Ξυνίδης.

Με νέα ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, υπό τον τίτλο «Τι ετοιμάζουν πάλι οι προβοκάτορες;», ο κ.Ξυνίδης κάνει λόγο για «ασυναρτησίες και ανακρίβειες», περιγράφοντας έτσι ρεπορτάζ που τον θέλουν να συμμετέχει «στην ηγετική ομάδα υπό δημιουργία νέου ‘παπανδρεϊκού’ κόμματος» και να συνομιλεί καθημερινά με τους υπόλοιπους ‘επιτελείς’ Μιχάλη Καρχιμάκη και Παύλο Γερουλάνο.

«Πληροφορώ όσους ενδιαφέρονται (που μάλλον δεν ενδιαφέρονται και πολλοί πλέον) ότι : 1)Δεν γνωρίζω κανένα κόμμα που να βρίσκεται στα σκαριά. Το τελευταίο ήταν κάποιο ΡΥΚΣΣΙ -ή κάτι τέτοιο- του Ανδρέα Λοβέρδου, που επαναπροσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ και 2)Τιμώ και έχω εξαιρετικές προσωπικές σχέσεις με τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Παύλο Γερουλάνο αλλά έχω να επικοινωνήσω μαζί τους, με οποιονδήποτε τρόπο πολλούς (μα πάρα πολλούς), μήνες», γράφει ο πρώην υπουργός, αφήνοντας τα συμπεράσματα στους αναγνώστες και θέτοντας ως ζητούμενο την σκοπιμότητα που θέλουν να υπηρετήσουν τέτοια δημοσιεύματα...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.