ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σαλάτα Κολοκύθι Αγγούρι με Ντρέσινγκ από Μηλόξιδο

Συστατικά
(για 4 άτομα)
2 κολοκύθια μεγάλα
2 αγγούρια μεγάλα
ελαιόλαδο
για τη σάλτσα:
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. σούπας μηλόξυδο
1 κ. γλυκού μαρμελάδα
2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.

Βράζουμε τα κολοκύθια ολόκληρα σε κοχλάζον αλατισμένο νερό για 4 λεπτά, στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε. Τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με το εργαλείο του ξεφλουδίσματος ή με ένα μαχαίρι.

Κόβουμε με τον ίδιο τρόπο και τα αγγούρια.

Βάζουμε τα κολοκύθια και τα αγγούρια σε μία σαλατιέρα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Καλή σας όρεξη…

 

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος

Πηγή : www.thefoodproject.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.