Συστατικά
(για 4 άτομα)
2 κολοκύθια μεγάλα
2 αγγούρια μεγάλα
ελαιόλαδο
για τη σάλτσα:
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. σούπας μηλόξυδο
1 κ. γλυκού μαρμελάδα
2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
Βράζουμε τα κολοκύθια ολόκληρα σε κοχλάζον αλατισμένο νερό για 4 λεπτά, στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε. Τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με το εργαλείο του ξεφλουδίσματος ή με ένα μαχαίρι.
Κόβουμε με τον ίδιο τρόπο και τα αγγούρια.
Βάζουμε τα κολοκύθια και τα αγγούρια σε μία σαλατιέρα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Βαρύτατες κατηγορίες για σοβαρά κακουργήματα και πλημμελήματα αποδίδονται στην ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα