LIFESTYLE

Τι δήλωσαν Ομπάμα, Σπίλμπεργκ, Τραβόλτα

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοι του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι του Ρόμπιν Γουίλιαμ από το θάνατό του. Ακόμα και ο Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε την οδύνη του για την απώλειά του.

«Μπήκε στη ζωή μας σαν εξωγήινος και κατέληξε να αγγίξει κάθε πτυχή του ανθρώπινου πνεύματος. Μας έκανε να γελάσουμε, να κλάψουμε. Πρόσφερε το αστείρευτο ταλέντο του με γενναιοδωρία, ιδίως σε όσους το είχαν περισσότερο ανάγκη» δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα για τον διάσημο κωμικό Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο θάνατος του οποίου προκάλεσε συγκίνηση σε όλο τον κόσμο.

Ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ δήλωσε: «Ο Ρόμπιν ήταν μια καταιγίδα κωμικής διάνοιας και το γέλιο μας ήταν η βροντή που την κρατούσε ζωντανή. Ήταν φίλος και δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε.»

Οδύνη και έκπληξη εξέφρασε ο επίσης διάσημος κωμικός Στιβ Μάρτιν, ο οποίος είχε παίξει μαζί με τον Ουίλιαμς στο Μπρόντγουέι το 1988 στο έργο Περιμένοντας τον Γκοντό.

Συγκλονισμένη η τηλεπαρουσιάστρια Έλεν ντε Τζενέρις: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έδωσε τόσα πολλά σε τόσους πολλούς ανθρώπους.»

Ο Τζον Τραβόλτα δήλωσε: «Δεν είχα γνωρίσει πιο γλυκό και λαμπρό άνθρωπο από τον Ρόμπιν. Η αφοσίωσή του στο να μας κάνει να νιώθουμε καλά, δεν έχει προηγούμενο. Μας αγαπούσε και τον αγαπούσαμε.»

Ο Ρόμπιν Γουίλαμς είχε πάνω από τρεις δεκαετίες σπουδαία κινηματογραφική καριέρα και είχε γίνει διεθνώς γνωστός για το ρόλο του ως Μπάρι Λέβινσον στο αντιπολεμικό έπος Good Morning Vietnam, το 1987. Είχε επίσης κατακτήσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με μεγάλες ερμηνείες όπως ο ρόλος του λαμπρού παιδαγωγού στον Κύκλο των Χαμένων Ποιητών και στην οικογενειακή κωμωδία Mrs Doubtfire.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.