ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Άρης και Ποσειδώνας: Δράση εναντίον Ψευδαίσθησης

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Να μία εβδομάδα όπου εσύ, Κριέ, μπορεί να πιστεύεις ότι είσαι ο Superman, αλλά καλό θα είναι να μην πηδήξεις από κάποιον ουρανοξύστη γιατί καμία μπέρτα δεν πρόκειται να ανοίξει, και κανένας Κρυπτονίτης δε θα σε σώσει! Νιώθεις έτοιμος να τρέξεις, να πετάξεις, να σώσεις ή να αλλάξεις τον κόσμο, να μετακομίσεις σε άλλη πόλη, ακόμα και σε άλλη χώρα, να ερωτευτείς, να αλλάξεις επάγγελμα και ζωή… υπέροχα όλα αυτά, δε λέω, αλλά το καύσιμο παραμένει ένα και μοναδικό: τα χρήματα! Έχεις; Μάλλον όχι αρκετά, αλλά ίσως αυτή την εβδομάδα να βρεθούν οι τρόποι για να βγάλεις περισσότερα. Αρκεί να προσγειωθείς.

Ταύρος

Είναι κάτι παραπάνω από πιθανή μία σύγκρουση με φίλους που τυχόν σε έχουν δανείσει ή διευκολύνει οικονομικά εξαιτίας κακών σου χειρισμών ή κάποιας βεβιασμένης χρηματικής επένδυσης. Άλλο σενάριο που μπορεί να δεις να εκτυλίσσεται μπροστά στα μεγάλα και ωραία σου μάτια, Ταύρε, είναι μία αιφνίδια παραίτηση ή απόλυση συναδέλφου που φορτώνει εσένα με απείρως περισσότερη δουλειά και ευθύνες αλλά βεβαίως χωρίς να βλέπεις το εισόδημά σου να αυξάνεται! Υπομονή. Το ταίρι σου ή εκείνος/η που σε ενδιαφέρει, εμφανώς σε στηρίζει και πιστεύει σε σένα, και προς το τέλος της εβδομάδας θα δεις ότι ολοένα και πιο άνετα μπορείς να συζητήσεις μαζί του εις βάθος τα πάντα!

Δίδυμοι

Υπάρχει ένα ειδύλλιο, ή σχέση παγιωμένη, η οποία επισύρει πολλή και καθόλου θετική κριτική από τον κοινωνικό σου περίγυρο και την πατρική σου οικογένεια. Ναι, ξέρω πολύ καλά πόσο διασκεδάζεις να τους κάνεις όλους να φρικάρουν με τις επιλογές σου και τη ζωή σου – αυτή τη φορά όμως, κι επειδή όλο το πλανητικό σκηνικό είναι κάπως… κόντρα, κάτσε και σκέψου μήπως σε κάτι από όλα αυτά που λένε έχουν και κάποιο δίκιο. Επίσης, σκέψου πολύ καλά μήπως αυτός ο έρωτας/η σχέση σε πάει πίσω στη ζωή και στις επιδιώξεις σου. Αν ο έρωτας και η συνύπαρξη δε μας κάνουν να περνάμε καλύτερα αλλά νιώθουμε σα να κάνουμε δέκαθλο κάθε μέρα, μήπως καλύτερα να λείπει; Μήπως δεν ταιριάζει στην καθημερινότητα και τις επιδιώξεις σου όπως πίστευες;

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θέλω να προσέχεις πάρα μα πάρα πολύ τα ταξίδια και κάθε είδους μετακίνηση, καθώς και τυχόν τραυματισμούς κατά τη διάρκεια άθλησης. Επίσης, προσέχουμε με την ταχύτητα και δεν παίρνουμε το αυτοκίνητο να οδηγήσουμε στενοχωρημένοι, ζαλισμένοι ή φρεσκοχωρισμένοι – πάρε το λεωφορείο να μην έχεις και το νου σου, να κλάψεις και να το ευχαριστηθείς σαν άνθρωπος! Η επικοινωνία σου με τους άλλους μπαίνει σε στέρεες βάσεις και πολλά θα κριθούν για το μέλλον σου το ερωτικό ή ακόμα και το επαγγελματικό, από το πόσο σταθερός και ψύχραιμος θα παραμείνεις στα όσα έχεις πει. Σαφώς, δεν πρέπει να επιτρέψεις να περάσει κανενός είδους υπόγεια τρομοκρατία.

Λέων

Να μία εβδομάδα εντελώς ακατάλληλη και μάλλον… επικίνδυνη, για κάθε είδους κοινή οικονομική διαχείριση, μοιρασιά, κατάληξη σε συμφωνία οποιασδήποτε μορφής μεταξύ εσού και του αντικειμένου του πόθου σου. Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα αν πρόκειται για κάποιον/α πρώην σύντροφο ή σύζυγο, και καλείστε να μιλήσετε αυτές τις μέρες για το οικονομικό διά ταύτα – πολύ προτιμότερο είναι να το αναβάλλεις. Αν νιώσεις ριγμένος/η, πιθανότατα η πατρική σου οικογένεια θα σου προσφέρει ακόμα μία φορά τη στήριξή της την οικονομική, γιατί κατά τα άλλα μία γενναία κατσάδα για το πόσο καλά τα έχεις καταφέρει είναι πολύ πιθανή. Υπάρχει τρόπος, ξέρεις, να το γλυτώσεις όλο αυτό: να σταματήσεις να τρέχεις σε κείνους και να προσπαθήσεις να σταθείς στα πόδια σου.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στο Σκορπιό φέρνει πολύ ωραίες και χρήσιμες συναναστροφές στο δρόμο σου: άνθρωποι που μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, εμφανίζονται. Είναι σημαντικό να είσαι σαφής από την αρχή ως προς το τι θέλεις από κείνους και να μην δώσεις ερωτικές ελπίδες αν δεν τις εννοείς. Κάποιοι Παρθένοι μπορεί να βρεθούν να ξεκινούν επαγγελματικά από το μηδέν, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τα πάνε καλύτερα από ό,τι περιμένουν. Όσοι από σας είστε σε διαδικασίες διαζυγίου ή αντιδικίας επίσης προβλέπεται να βγείτε πολύ πιο ευνοημένοι από όσο τολμάτε να πιστέψετε. Μερική προσοχή μόνο στα μικροατυχήματα εντός σπιτιού, έτσι;

Ζυγός

Είναι λίγο τσίτα τα πράγματα με αδέλφια, ξαδέλφια, θείους κλπ ή ακόμα και γείτονες; Δαγκώνεσαι να μην ανοίξεις το στόμα σου γιατί φοβάσαι ότι δε θα τους ξεπλένει ούτε ο Αμαζόνιος; Κατ΄αρχήν, να ξεκαθαρίσουμε ότι μπορεί να μην είναι και τόσο κακό το να τα πεις έξω από τα δόντια σε όποιον το αξίζει, και αν είναι αυτό να γίνει αιτία ρήξης αν μη τι άλλο δεν είναι δικό σου φταίξιμο. Καλή είναι η διπλωματία και η ευγένεια, όπως και η ακύμαντη επιφάνεια που επιθυμείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όχι όμως εις βάρος της ψυχικής σου υγείας. Θυμήσου, στο ζωδιάκι σου έχει έξαρση ο Κρόνος, πλανήτης της δικαιοσύνης – είσαι γεννημένος/η για να αποδίδεις δικαιοσύνη, ε, δώσε μια φορά και στον εαυτό σου το δίκιο του!

Σκορπιός

Ο Άρης στο 2ο ηλιακό σου οίκο κάνει ό,τι μπορεί για να σου ελαφρύνει το πορτοφόλι. Όμως, το πραγματικό κεφάλαιο της ζωής σου βρίσκεται αλλού: με εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, οι φίλοι σου είναι το έδαφος κάτω από τα πόδια σου και ο βράχος που σε στηρίζει στα δύσκολα! Όταν η ματιά η δική σου θολώνει, εμπιστέψου τη δική τους. Επίσης, ξέρω, είχες και έχεις ένα επαγγελματικό, δημιουργικό «όνειρο» που πάει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση. Αντιστάσου στον πειρασμό να αρχίσεις τα γνωστά Σκορπίσια «θα γίνει εδώ και τώρα ο κόσμος να χαλάσει», διότι θα χαλάσει όντως ο κόσμος και δε θα σου αρέσει καθόλου. Ξαναβρές την υπομονή σου, τρισμέγιστη αρετή των παιδιών του Πλούτωνα. Σε αυτό το τελευταίο θα βοηθήσει κι ο Ερμής που, τέλος της εβδομάδας, μπαίνει στο ζώδιό σου και όσο να ‘ναι, μια ψυχραιμία τη φέρνει.

Τοξότης

Με το τετράγωνο μεταξύ Άρη στο ζώδιό σου και Ποσειδώνα στους Ιχθείς, τα πράγματα μεταξύ εσού και της οικογένειάς σου πόρρω απέχουν από το να τα πούμε ιδανικά. Μάλλον εκείνοι έχουν μία ιδανική εικόνα στο μυαλό τους για σένα, για το πώς θα έπρεπε να κινείσαι και το πώς θα έπρεπε να είναι η ζωή σου, κι εσύ από την άλλη αντιδράς ακόμα και στην ιδέα του οποιουδήποτε ελέγχου. Υπάρχουν όμως κάποια θέματα που πρέπει να τα προσέξεις: α) δώσε λίγη βαρύτητα στην επαγγελματική σου ζωή στην οποία συμβαίνουν πράγματα και προκύπτουν ευκαιρίες που δε θέλεις να χάσεις και β) αν είσαι σε μία σχέση κι έχεις αρχίσει να βαριέσαι, η λύση δεν είναι να αρχίσεις τα κρυφά ραντεβού με άλλους/ες αλλά να καθίσεις κάτω να μιλήσεις με ειλικρίνεια και θάρρος.

Αιγόκερως

Αν υπάρχει μία φιλία λίγο πιο …πικάντικη κι ερωτική από ό,τι θα ‘πρεπε (και το ξέρω ότι υπάρχει, μην κοιτάς που γράφω «αν» να σώσω τα προσχήματα) και παράλληλα είσαι σε γάμο ή σχέση σοβαρή, προσέχεις πάρα πολύ αυτή την εβδομάδα μήπως κάποιο μήνυμα ή κίνησή σου παρερμηνευθεί από το ταίρι σου και γίνει ο κακός χαμός άνευ λόγου και αιτίας. Γιατί η παρόρμηση μέσα σου δεν θα είναι κάτι που θα τιθασσεύεται εύκολα, ενώ θα έχεις διάθεση για να γίνεις ρομαντικός/η, ποιητικός/η και σε κατακλύζει η διάθεση φυγής. Γενικά, θέλεις να ζήσεις ένα φωτεινό διάλλειμα από τις σκοτούρες και τον άχαρο ρόλο αυτού/ης που τα κάνει όλα και συμφέρει. Θέλεις λίγη ξενοιασιά, και κυρίως κάποιον να σου θυμίσει τη μαγεία και την έξαψη του κεραυνοβόλου έρωτα – και ποιος μπορεί να σε αδικήσει;

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό καταδεικνύει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις «κεφάλαια» κοινά με το/τη σύντροφό σου προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σταθερό έδαφος και υπόβαθρο για την μετέπειτα ζωή σου και τις επιδιώξεις σου τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Το «κεφάλαιο» δε σημαίνει ότι μιλάμε μόνο για χρήματα: θαυμάσια θα μπορούσε να αφορά σε συμβουλές από τον άνθρωπό σου ή απόψεις και ιδέες που αξίζουν χρυσό. Προφανώς και θα πρέπει να ρισκάρεις και να τολμήσεις κάποια πράγματα, αλλά πίστεψέ με, είναι πολύ προτιμότερο από το να παραμείνεις στάσιμος. Θυμήσου να προβαίνεις στις αλλαγές εσύ, από μόνος/η σου, κι όχι όταν σε εξαναγκάζει η ζωή με τα απρόοπτά της – είναι προτιμότερο να έχεις εσύ τον έλεγχο, δε νομίζεις;

Ιχθείς

Μία ραγδαία εξέλιξη στην επαγγελματική σου ζωή είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη, με το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη και του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου – εύχομαι, αν πρόκειται για κάποια επαγγελματική αλλαγή να εκπορεύεται από σένα, κι επίσης εύχομαι να μην έχεις παραμυθιαστεί με κάτι άλλο πριν λάβεις εχέγγυα και χειροπιαστές αποδείξεις. Σε κάθε περίπτωση, κράτα τα πόδια σου στο έδαφος και μην πιστεύεις άκριτα ό,τι τυχόν σου υπόσχονται αριστερά και δεξιά. Αν πάλι νιώθεις ότι δεν πάει άλλο και πως κάθε μέρα θέλει μεγάλη προσπάθεια να σηκωθείς από το κρεβάτι σου, πολέμησέ το με βιταμίνες ή καμία γενική αίματος, κι όχι με το να πάρεις να πεις ότι είσαι άρρωστος/η για χιλιοστή φορά, ή να δηλώσεις παραίτηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.