MEDIA

Δηλώσεις Ν. Ζήση και Γ. Αντετοκούμπο για τους 2 πρώτους αγώνες της εθνικής

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στον ΟΤΕ TV

Μετά τις δύο πρώτες, νικηφόρες εμφανίσεις της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ απέναντι στη Σενεγάλη και τις Φιλιππίνες, ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Ζήσης και ο Γιάννης Αντετοκούμπο μίλησαν στην κάμερα του ΟΤΕ TV.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Νίκος Ζήσης μετά το νικηφόρο αγώνα απέναντι στις Φιλιππίνες με 82-70, δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ TV:

«Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα ‘βρώμικο’ αντίπαλο. Δεν παίξαμε ίσως το καλύτερό μας μπάσκετ, κι αυτό έχει να κάνει με το πώς αμυνόντουσαν και με το ‘βρώμικο’ παιχνίδι τους. Κρατάμε ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι και συνεχίζουμε».

O Γιάννης Αντετοκούμπο ήταν από τους πρωταγωνιστές στη νίκη της πρεμιέρας του Μουντομπάσκετ επί της Σενεγάλης, όπου η Ελλάδα επικράτησε με 87-64. Οι δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV συγκίνησαν:

«Ζω το όνειρο. Το όνειρό μου πάντα ήταν να παίξω με την Εθνική Ελλάδας. Άκουγα τον εθνικό ύμνο, κοιτούσα το γήπεδο, τα παιδιά, κοιτούσα τους φιλάθλους και ανατρίχιασα».

Ο ΟΤΕ TV καλύπτει το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, με καθημερινές μεταδόσεις αγώνων αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια, όλους τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, τα παιχνίδια της Dream Team των ΗΠΑ με αποκλειστικότητα των αγώνων της πρώτης φάσης, αλλά και με την καθημερινή εκπομπή Pick N’ Roll Spain 2014.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.