40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ

Φώναζαν «Παπανδρέου, Παπανδρέου»

Έντονες αποδοκιμασίες στην ομιλία Βενιζέλου

"Επεισοδιακή" ήταν η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Ζάππειο, όπου πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της έκθεσης - αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο “Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή”, στην πρώτη εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών κατάφερε με δυσκολία να ολοκληρώσει την ομιλία του, την οποία διέκοπταν συνεχώς συνθήματα υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου.  

Αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο κ. Βενιζέλος και κατά την άφιξή του, από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και φώναζε: "Γιώργο γερά, να πέσει η Δεξιά", προκαλώντας την έντονη αμηχανία των παρευρισκομένων.


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για το συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης και τόνισε πως η σημερινή προσπάθεια είναι μια προσπάθεια να ενωθεί το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι είχε την τιμή να συνεργαστεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτήρισε ιστορικό φαινόμενο και διανοούμενο, ενώ ακούγοντας τα συνθήματα για να πέσει η Δεξιά είπε: "Θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το πότε και πως συνεργσστήκαμε με τη ΝΔ και με το ΛΑΟΣ", κάνοντας τις αποδοκιμασίες πιο έντονες.

Παράλληλα, τόνισε πως το δίλημμα δεν ήταν ποτέ ανάμεσα σε καλή και κακή επιλογή αλλά "στην απόλυτη καταστροφή και τη σωτηρία".

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. NIKOΣ 8:30 02/09/2014

    ΕΝΑΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ ΤΥΠΟΣ ΒΕ ΒΑΡΥ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΟΥΛΙΜΙΕΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΕΣ ΤΟΥΣ . ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΣΑΣ , ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.