ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ερμής στο Ζυγό: Μιλάμε για σχέσεις!

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Ο Σεπτέμβριος αρχίζει κι είναι το κομβικό σημείο στο οποίο οφείλεις να εστιάσεις στο «εμείς» - αν δε θέλεις να ζήσεις και να γεράσεις ωσάν μοναχόλυκος (αν πάλι θέλεις, με τις ευλογίες μας, μας ξέρεις εμάς τι ανοιχτόμυαλοι που είμαστε!). Το Εμείς έρχεται να απαντήσει πολλά ερωτήματα που το Εγώ δεν μπορεί, και να φτάσει με επιτυχία σε όσα σημεία είναι για το Εγώ απροσπέλαστα. Το Εμείς, μάλιστα, εσύ ειδικά μπορείς να το υποστηρίξεις και με υπέροχο σεξ και θαυμάσια χημεία, οπότε τι φοβάσαι καλό μου παιδί; Προχώρα!

Ταύρος

Με τον Ερμή στο Ζυγό από τις 2/9 πρέπει να ξέρεις πως κάθε συζήτηση κι επανεξέταση των σχέσεών σου οφείλει να είναι ρεαλιστική και γειωμένη. Ναι, είσαι παιδί της Αφροδίτης και τα λουλούδια και το ρομάντζο δε θα σε αφήσουν ποτέ ασυγκίνητο – ωστόσο, είναι απόλυτη ανάγκη σου σαν άνθρωπος της Γης στην ιδιαίτερη σχέση σου να βλέπεις ένα ρεαλιστικό «δια ταύτα». Σχέσεις που δεν σε προάγουν, που δεν έχουν εύκολη καθημερινότητα και που ο ένας κοιμάται στην Ανατολή και ο άλλος στη Δύση είναι ώρα να τελειώνουν. Πώς; Με μία πολιτισμένη συζήτηση.

Δίδυμοι

Αφού, άνθρωπε του Θεού, είσαι ερωτευμένος ως τα μπούνια, γιατί δεν το λες και παίζεις αυτά τα ευλογημένα mindgames που θα μας στείλουν όλους στον καναπέ του ψυχιάτρου (μαζί κι εμένα, που είμαι μια ταπεινή αστρολόγος και δε φταίω τίποτα); Αλλά βέβαια, θα μου πεις ερωτευμένος είσαι … είσαι όμως με αυτόν/ην που όλοι φαντάζονται πως θα έπρεπε να είσαι; Όλοι ξέρουμε την απάντηση σε αυτό, οπότε εκμεταλλεύσου τον ευφάνταστο, δημιουργικό και διπλωμάτη Ερμή στο Ζυγό για να ξεκαθαρίσεις χωρίς να πληγώσεις!

 

Καρκίνος

Αρκετό καιρό τώρα έχεις κατά νου μια δέσμευση με αυτόν/η που αγαπάς. Με τον Ερμή στο Ζυγό, είναι η κατάλληλη στιγμή και για να το προτείνεις, και για να το βάλεις σε εφαρμογή. Η σχεδόν ταυτόχρονη είσοδος της Αφροδίτης στη ρεαλιστική, πρακτική και καθόλου μπλα μπλα Παρθένο θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις συναισθηματικές μεγαλοστομίες αλλά και υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις ίσως να κρατήσεις. Το μυστικό; Αισιοδοξία, έρωτας και ένα βήμα τη φορά – και πού ‘σαι, Καβουράκι; Τα πλάγια βήματα τα ξεχνάμε, ε;

Λέων

Είναι τόσο ζωογόνο να μπορείς ξανά να μιλάς με τους άλλους ανοιχτά μεν, αλλά ήρεμα, δίχως να χάνεται η τόσο σημαντική για σένα κομψότητα, η ευγένεια και το τακτ. Με την είσοδο του Ερμή στο Ζυγό 2/9 αφήνεις επιτέλους πίσω σου τις τζιχάντ του τελευταίου καιρού, και καταλαβαίνεις πλέον ότι το βαμβάκι σφάζει πιο βαθιά από οποιαδήποτε λεπίδα. Έτσι και συ, κρύβεις ένα ατσάλινο χέρι σε ένα βελούδινο γάντι και η μάχη των εντυπώσεων είναι μόνο η αρχή – έχεις πολλές μάχες να κερδίσεις αυτό το φθινόπωρο!

Παρθένος

Με κάποιο τρόπο και ενώ δεν είναι λίγα τα πρακτικά, καθημερινά σου προβλήματα που απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα, εσύ ανακτάς την έμφυτη κινητικότητα, εφευρετικότητα και προσαρμοστικότητά σου. Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, στον διαλλακτικό Ζυγό που λατρεύει τις σχέσεις και το μοίρασμα σου δίνει κάποια από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που τον φιλοξενεί, κι έτσι σταματάς να αντιμετωπίζεις ψυχρά, ειρωνικά ή απότομα όποιον σε πλησιάζει. Η δε είσοδος του Ερμή στο Ζυγό είναι εξαίρετη και για τα οικονομικά σου!

Ζυγός

Ο πολυμήχανος Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 2 του μήνα, γεμίζοντάς σε ιδέες, διάθεση, κίνηση. Η κοινωνικότητά σου ξαναγίνεται η κοινωνικότητα ενός Ζυγού κι όχι το μαυσωλείο της Αλικαρνασσού που είχε καταντήσει εδώ και καιρό! Ένα ένα και ίσως πιο αργά από όσο θα ήθελες, βλέπεις πράγματα που θεωρούσες δύσκολα, ή ανέφικτα, να πραγματοποιούνται με τη βοήθεια τρίτων και με τη δύναμη της συνεργασίας. Επίσης, η Αφροδίτη από τον 12ο ηλιακό σου οίκο φροντίζει να ξεφορτωθείς και τις τελευταίες ενοχές σου. Καιρός ήταν!

Σκορπιός

Με τον Ερμή στο Ζυγό το μυαλό σου δουλεύει με ρυθμούς υπερηχητικού. Ευτυχώς, δουλεύει αντικειμενικά και δίκαια, αν και σε αυτό το τελευταίο ρόλο μεγάλο παίζει η αγάπη και οι σοφές συμβουλές των φίλων σου. Όμως, σημείωσε αν θες πως ο καιρός της δράσης δεν έχει ακόμα έρθει. Τώρα είναι καιρός να συλλέξεις πληροφορίες, τις οποίες θα αποφασίσεις να κάνεις κάτι – ή και όχι – όταν με το καλό ο πλανήτης της σκέψης και της επικοινωνίας μπει στο δικό σου ζώδιο. Αλλά μέχρι τότε, έχουμε καιρό.

Τοξότης

Η κοινωνική και φιλική σου διάσταση και ζωή υπερισχύουν εμφανώς του συναισθηματικού, Τοξότη. Αυτό κακό δεν είναι, ιδίως εφ΄όσον η Αφροδίτη από το 10ο ηλιακό σου οίκο της καταξίωσης σου φέρνει τη θέση στον ήλιο που επιθυμούσες τόσο πολύ. Όμως, πρέπει να αναρωτηθείς: αν περνάς καλύτερα και χαλαρότερα είτε στη δουλειά, είτε με τους φίλους και την οικογένειά σου, μήπως ήρθε η ώρα για τους τίτλους τέλους της σχέσης σου;

Αιγόκερως

Με τον Ερμή στον διαλλακτικό, διπλωμάτη και πολυπράγμονα Ζυγό ένας κύκλος επαφών, συζητήσεων και νέων ιδεών ανοίγει στα επαγγελματικά σου. Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα βρίσκονται συχνά μπροστά σου, οπότε μην κρατάς τις ιδέες σου στο ντουλάπι. Μίλησε γι’ αυτές, αφού όμως πρώτα φροντίσεις να κατοχυρώσεις κάπως την …πατρότητά τους. Προφανώς κάθε περαιτέρω επιμόρφωση ή περγαμηνή θα σε βοηθήσει να βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου.

Υδροχόος

Το βάρος των ημερών πέφτει στην ανάγκη να εξελιχθείς μορφωτικά κι επικοινωνιακά ώστε να ανταποκρίνεσαι καλύτερα στα καθήκοντά σου ή στους νέους επαγγελματικούς ορίζοντες που κυνηγάς – όμως, πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα αλλά και εύνοια σε ό,τι αφορά σε χρήματα άλλων: της πατρικής σου οικογένειας, με τη μορφή κάποιας κληρονομιάς; Του συντρόφου σου, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς; Σε κάθε περίπτωση, με προσεκτικά βήματα το όφελος είναι σίγουρο!

Ιχθείς

Οι σχέσεις στο προσκήνιο, με την ευνοϊκή Αφροδίτη να προσφέρει χειροπιαστές αποδείξεις αγάπης καθώς και ρεαλισμό, στοργή και μικροχατίρια. Απόλαυσέ το και απαγκιστρώσου λίγο από αυτές τις ουτοπίες στις οποίες πελαγοδρομείς, με κινηματογραφικούς έρωτες και πεφταστέρια. Καμιά φορά η ευτυχία βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα μας! Επίσης, μίλα, γράψε, ζωγράφισε, επικοινώνησε το τι σου αρέσει στο σεξ και τι όχι, δεν τα έχεις με το μάντη Κάλχα – νομίζω;

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.