ΚΟΣΜΟΣ

Η γιατρός του Ισλαμικού Κράτους

Φρίκη στο Twitter-Φοιτήτρια της ιατρικής κρατά ένα κομμένο κεφάλι

Η απόλυτη φρίκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μια 21χρονη Βρετανίδα φοιτήτρια της ιατρικής.

Η νεαρή «ανέβασε» φωτογραφία στο Twitter στην οποία φορά μπούργκα και ιατρική ρόμπα ενώ κρατά ένα κομμένο κεφάλι στο χέρι της, έχοντας δύο παιδιά πίσω της.

Το όνομα της κοπέλας, που έχει 800 ακόλουθους, είναι Bint Osama και ισχυρίζεται πως είναι γιατρός των τζιχαντιστών στην πόλη Ράκα της Συρίας, προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους.

Η φοιτήτρια τοποθέτησε τη φρικτή φωτογραφία ως προφίλ της στο διαδίκτυο και δίπλα έγραψε ότι κάνει τη δουλειά των ονείρων της ως «γιατρός στο πλευρό των τρομοκρατών»!  Μάλιστα διάνθισε το μήνυμά της με  χαμογελαστά ανθρωπάκια και καρδούλες.

syria kefali

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Sunday Telegraph», η 21χρονη απέσυρε την επίμαχη φωτογραφία από τον λογαριασμό της, αλλά και στο παρελθόν ή ίδια είχε αναρτήσει φωτογραφίες ακρωτηριασμένων στρατιωτών και εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στους «Δίδυμους Πύργους».

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τους λογαριασμούς τουλάχιστον εξήντα γυναικών στο διαδίκτυο για τις οποίες πιστεύεται πως βρίσκονται στο πλευρό των τζιχαντιστών στη Ράκα, για να μπορέσουν να εντοπίσουν τις δραστηριότητές τους.

Η κοπέλα πιστεύεται ότι, πήρε το επίθετό τη για να τιμήσει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.