ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Στοά του Βιβλίου

Λογοτεχνικός περίπατος με σημαντικούς Ευρωπαίους συγγραφείς

Η Ένωση Μορφωτικών Ινστιτούτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUNIC)  προσκαλεί το αθηναϊκό κοινό σε έναν λογοτεχνικό περίπατο με Ευρωπαίους συγγραφείς στη Στοά του Βιβλίου το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου , στο πλαίσιο των δράσεών της για την προώθηση των πολιτιστικών και γλωσσικών συνεργασιών μεταξύ των μελών της.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τους συγγραφείς Πιέρ Ασουλίν (Γαλλία), Χάβερ Μπάγερ (Αυστρία), Ντέιβιντ Χάρσεν (Βρετανία), Μόνικα Σαβουλέσκου Βουδούρη (Ρουμανία), Νταβίντ Τόρες (Ισπανία) και Τεύκτρο Μιχαηλίδη (Κύπρος).

Οι συγγραφείς, μαζί με ηθοποιούς και δημοσιογράφους, θα διαβάσουν λογοτεχνικά έργα σε διάφορα σημεία της Στοάς του Βιβλίου. Κάθε ανάγνωση θα επαναλαμβάνεται παρουσία του συγγραφέα και θα ακολουθεί συνάντηση με το κοινό. Έτσι, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί όλους τους χώρους της εκδήλωσης.

Σημειώνεται, ότι το δίκτυο EUNIC συνδέει εθνικά πολιτιστικά ιδρύματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ τους. Ιδρύθηκε το 2006 και έχει 30 μέλη που εκπροσωπούν 26 διαφορετικές χώρες. Τα μέλη του είναι παρόντα σε περισσότερες από 150 χώρες, στις οποίες υπάρχουν περισσότερα από 2.000 ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.