ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων: Σώμα και Ψυχή

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός
Η πανσέληνος της 9/9 ενεργοποιεί τον άξονα 6ου-12ου ηλιακού σου οίκου: σώμα (Παρθένος) vs Ψυχή (Ιχθείς)… ρεαλισμός vs όνειρο και ψευδαίσθηση, επίσης, όπως και σωματική vs ψυχική υγεία, και το δύσκολο έργο της ισορροπίας που σου χαρίζει και τα δύο. Άλλη μία διαχωριστική γραμμή που θα τονιστεί μόνο και μόνο για να την προσέξεις επιτέλους, είναι αυτή μεταξύ της προσφοράς και της θυσίας – ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις πού τελειώνει το ένα και πού αρχίζει το άλλο. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, μην εκπλαγείς αν η εβδομάδα σου αποκαλύψει αρκετούς κρυφούς εχθρούς!

Ταύρος
Ένας έρωτας κοντράρεται με το ευρύτερο όραμα που έχεις για τον εαυτό σου, με την εικόνα σου για το πώς θέλεις να είσαι και να είναι και η ζωή σου από δω και στο εξής. Υπάρχει ένας έρωτας, μία σχέση, η οποία έχει γλυκάνει και ομορφύνει την καθημερινότητά σου, και που σε ιδανικές συνθήκες δε θα δίσταζες να ξεστομίσεις το «για πάντα». Όμως, δυστυχώς οι συνθήκες έχουν αλλάξει, και πιθανόν το επαγγελματικό/οικονομικό σου μέλλον να επιτάσσει άμεσες αποφάσεις ή ίσως κι ένα διάστημα χωρισμού. Οι ελεύθεροι του ζωδίου είναι πιθανόν να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά όπως δε θα έπρεπε για ένα φίλο…

Δίδυμοι
Οικογένεια vs Καριέρα και Δημόσια Εικόνα είναι το δίλλημα των ημερών, Διδύμι… με την Οικογένεια να σε χρειάζεται και να απαιτεί περισσότερο από το χρόνο σου, ενώ στη δουλειά οι …υπόγειες ζυμώσεις και τα μαχαιρώματα σε θέλουν εκεί 24 ώρες το 24ωρο. Επίσης, πιθανόν να μιλάμε για σκέψεις επισημοποίησης και έναν κοινωνικό περίγυρο που έχει αντιρρήσεις ή αμφιβολίες για την επιλογή σου και στις μεταδίδει, βεβαίως, κι αρχίζεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Η πανσέληνος της 9/9 ίσως φέρει θεματάκια υγείας με γονείς ή ηλικιωμένους που έχεις τη φροντίδα τους, έχε λίγο το νου σου.

Καρκίνος
Η εβδομάδα ίσως σου καταδείξει με τρόπο έντονο και ξεκάθαρο τη σωστή πορεία όσον αφορά σε κάποια σχέδια ή όνειρά σου. Μπορεί να αφορούν έναν κύκλο σπουδών ή περαιτέρω επιμόρφωσης, ή ακόμα και την πιθανότητα αναζήτησης εργασίας και μίας καινούργιας ζωής σε μία άλλη χώρα. Με την πανσέληνο της 9/9 θα καταλάβεις επακριβώς τι πρέπει να κάνεις και πώς να κινηθείς ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, και ο υπόλοιπος Σεπτέμβριος ενδείκνυται να αρχίσεις να δρομολογείς ό,τι αποφασίσεις. Καλό επίσης είναι τις μέρες γύρω στην πανσέληνο να προσέχεις τι λες, και σε ποιόν.

Λέων
Τα (πολύπαθα) οικονομικά σου περνούν μία εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα, Λεόντα – και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα χρήματα ή τα οφέλη που απολαμβάνεις ή που μπορείς να απολαύσεις από τρίτους, κυρίως από ένα σύντροφο ή πρώην σύντροφο. Το μήνυμα της πανσελήνου στις 9/9 είναι να στραφείς στο τι χρήματα έχεις εσύ, ή, ακόμα καλύτερα, στο τι μπορείς να κάνεις ώστε να βγάζεις μόνος σου τα προς το ζην. Οι πόροι σου και οι δεκάδες δημιουργικοί τρόποι να τους ανακαλύψεις και να τους διαχειριστείς έρχονται στο προσκήνιο. Εκμεταλλεύσου την εβδομάδα και τα μηνύματά της για να είσαι αρκούντως ανεξάρτητος και ελεύθερος!

Παρθένος
Οι σχέσεις σου και τα προβλήματα που πηγάζουν από αυτές είναι το θέμα της εβδομάδας. Όντας το ζώδιο της λογικής, του ρεαλισμού, της πρακτικότητας και της βαθιάς αίσθησης ικανοποίησης που πηγάζει από την υπηρεσία που μπορείς να προσφέρεις και από το να είσαι ουσιαστικά χρήσιμος, σου είναι δύσκολο να καταλάβεις το χάος (που το πρεσβεύει το απέναντί σου ζώδιο των Ιχθύων) – πόσο δε μάλλον να το ενστερνιστείς. Αποδεχόμενος όμως το χάος, αποδέχεσαι την ανθρώπινη φύση σου και χαλαρώνεις λίγο από την πολύ σφιχτή σου ετικέτα. Κάπως σα να σπας (έστω για λίγο) κανόνες που εσύ ο ίδιος έχεις θέσει, και παραδέξου το, αυτό είναι πολύ απελευθερωτικό, και το χρειάζεσαι απελπισμένα.

Ζυγός
Είναι λοιπόν μία από αυτές τις εβδομάδες που η διαίσθησή σου είναι τόσο έντονη και αποδεικνύεται τόσο σωστή, που σκέφτεσαι πως το μόνο που σου λείπει είναι μια κρυστάλλινη σφαίρα. Θα χρειαστεί όμως να συγκρατηθείς και να μη δράσεις σύμφωνα με τη διαίσθησή σου: περίμενε τα γεγονότα, που δεν θα αργήσουν, και θα σε δικαιώσουν. Δικαίωσε κι εσύ τη φήμη του διπλωμάτη, του δίκαιου και του πολιτισμένου, μόνο κερδισμένος θα βγεις. Α, και μη μου διανοηθείς με τέτοια πανσέληνο στις 9/9 να δώσεις ευκαιρίες δεύτερες, τρίτες, χιλιοστές σε αχαϊρευτους πρώην, σε βλέπω.

Σκορπιός
Η δημιουργικότητα, το πώς βάζεις τον έρωτά σου για κάτι, το ταλέντο και τις ιδέες σου σε πράξη (που να σου αποφέρει και κάτι!), πώς προσεγγίζεις τη μεγάλη κλίμακα των ονείρων σου και των σχεδίων για τη ζωή σου, είναι το θέμα της εβδομάδας, Σκορπιέ. Η απάντηση είναι: με διάθεση προσφοράς, και ίσως και δουλεύοντας αθόρυβα και σχετικά αφανώς. Δεν έχεις πρόβλημα με το να παραμείνεις αφανής, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να πάρει η ιδέα σου το εναρκτήριο λάκτισμα που χρειάζεται. Θέματα παιδιών ή νεότερων ατόμων που είναι υπό τη φροντίδα σου ίσως σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Τοξότης
Ενδέχεται η τόσο ιδιαίτερη αυτή πανσέληνος της 9/9 να σε βρίσκει να είσαι ή να θέλεις κάποιον ο οποίος να είναι αρκετά πιο πάνω από σένα κοινωνικά ή οικονομικά – η σύγκριση δε σε κάνει να νιώθεις και σούπερ, αλλά σου έχω νέα: ο δρόμος για να νιώσεις καλύτερα είναι να ηρεμήσεις, και να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις εσύ με τη δική σου ζωή, τι είναι αυτό που θα σε έκανε ευτυχισμένο και πλήρη, και να το βάλεις σκοπό. Στέλεχος πολυεθνικής ή λαχειοπώλης, σημασία έχει σε ποιο κοστούμι θα νιώθεις καλά και πλήρης εσύ, κι όχι τι πιστεύουν οι άλλοι πως θα σου πήγαινε. Μόνο τότε θεωρείσαι επιτυχημένος, όταν περνάει το δικό σου!

Αιγόκερως
Μία ανάγκη φυγής γίνεται όχι απλώς έντονη, αλλά ….ξεχειλίζει, υπό το φως της πανσελήνου της 9/9. Η φωνή των Σειρήνων γίνεται δυνατότερη από τη φωνή της λογικής ακόμα και για σένα, το προσγειωμένο παιδί του Κρόνου. Το στοίχημα της πανσελήνου, με τον Ήλιο στη λογική Παρθένο και τη Σελήνη στους ονειρικούς, χαοτικούς Ιχθείς; Να μην εγκαταλείψεις! Το ίδιο άλλωστε σου φωνάζει και η, ολοένα αποκλίνουσα, σύνοδος του κυβερνήτη σου Κρόνου με τον Άρη από τον Σκορπιό. Όλα θα κριθούν από το πόσο θα επιμείνεις όταν όλα θα γίνουν δυσκολότερα και η ανάγκη σου να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις δυνατότερη από ποτέ…

Υδροχόος
Στη διαχείριση χρημάτων, πόρων από κοινού με τρίτους και στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων με τους οικείους σου εστιάζει η πανσέληνος της 9/9. Το θέμα σου δεν πρέπει να είναι ομφάλιοι λώροι που έπρεπε να έχουν κοπεί από 30ετίας, ούτε αν θα φανεί κάπως η απόφασή σου σε ανθρώπους που δεν τους πέφτει λόγος, το θέμα σου είναι να διαχειριστείς το «έχειν» σου ψύχραιμα και σοφά, κάνοντας την καλύτερη δυνατή επενδυτική κίνηση για σένα. Η αστρολογία συχνότατα σε αποκαλεί «παιδί του μέλλοντος» - ήρθε η ώρα να το αποδείξεις οραματιζόμενος, σχεδιάζοντας, ελπίζοντας, προσπαθώντας και δημιουργώντας!

Ιχθείς
Έχεις απόλυτη ανάγκη από ρεαλισμό, πρακτικότητα, και λογική – ακόμα και σε ενέσιμη μορφή, εν ανάγκη! Η πανσέληνος θα κάνει την ανάγκη σου αυτή εντονότατη. Πρέπει να κρατήσεις τα πόδια σου στο έδαφος σε όλους τους τομείς, ιδίως σε αυτόν των ερωτικών και διαπροσωπικών σου σχέσεων. Δώσε όμως, εκτός από τον έρωτα, ιδιαίτερη βάση και στις συνεργασίες σου, καθώς πιθανές εξαπατήσεις και φύκια για μεταξωτές κορδέλες θα παίξουν πολύ μέσα στην εβδομάδα. Αν πρέπει να υπογράψεις και να αποφασίσεις πράγματα, κάνε το με ένα σύμβουλο στο πλευρό σου. Αν δεν επείγει ιδιαίτερα, καλό θα ήταν να αφήσεις τέτοιου τύπου ενέργειες να γίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.