LIFESTYLE

Τέλος στην εργένικη ζωή

Πέφτει και το κάστρο ...Τζορζ Κλούνεϊ

Στη Βενετία είναι στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας, εκεί όπου ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς, αυτόν του αστέρα του κινηματογράφου Τζορτζ Κλούνεϊ και της Βρετανίδας αρραβωνιαστικιάς του, Αμάλ Αλαμουντίν.

Τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στη Βενετία είναι επτασφράγιστο μυστικό και οι αρμόδιοι φορείς της Γαληνοτάτης δεν επιβεβαιώνουν καν αν τελικά η γαμήλια τελετή θα τελεστεί σήμερα Σάββατο ή τη Δευτέρα.

Το σίγουρο, όμως, είναι ότι η πολιτεία που μοιάζει να ανήκει σε άλλους χρόνους πρόκειται να βιώσει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ένα ατελείωτο πάρτι. Ήδη έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην Πόλη των Δόγηδων οι συνάδελφοι του γαμπρού, ηθοποιοί από το Χόλιγουντ. Κάποιοι από τους 135 καλεσμένους όπως ο Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί, η Σάντρα Μπούλοκ και ο Ματ Ντέιμον πρόκειται να καταλύσουν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Cipriani στην Τζουντέκα, όπου μάλιστα αναμενόταν να δειπνήσουν όλοι μαζί το βράδυ της Παρασκευής.

Οι νεόνυμφοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραθέσουν αύριο δεξίωση στο επτάστερο ξενοδοχείο Aman στο Κανάλ Γκράντε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσκεκλημένοι θα προσέλθουν στη δεξίωση με συνοδεία αστυνομικής δύναμης, καθώς πάντα υπάρχει ο φόβος οι θαυμαστές που συγκεντρώνονται να παραφερθούν βλέποντας από κοντά τα είδωλά τους. Σε απόσταση φαίνεται ότι θα κρατηθούν και οι φωτογράφοι που έχουν καταφθάσει κατά εκατοντάδες στην πόλη.

Το ζευγάρι, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημοτικό μέγαρο της Βενετίας, το «Κα Φαρσέτι», ενώ την τελετή θα πραγματοποιήσει ο Βάλτερ Βελτρόνι, πρώην δήμαρχος της Ρώμης και επιστήθιος φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η τραγουδίστρια Λάνα ντελ Ρέι είναι αυτή που θα τραγουδήσει στους νεόνυμφους, στον πραγματικά κρυμμένο κήπο του ξενοδοχείου Aman.

Πολλοί κάτοικοι της Βενετίας πάντως διαμαρτύρονται όχι μόνο για τη διατάραξη της καθημερινότητάς τους αλλά και για την υπερβολική χλιδή του γάμου, ιδιαίτερα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Αντιθέτως, οι τουρίστες φαίνεται να απολαμβάνουν τις προετοιμασίες του γάμου της χρονιάς και δεν χάνουν ευκαιρία να φωτογραφίζουν το δημοτικό μέγαρο και το ξενοδοχείο Αman όταν περνούν από μπροστά τους με το βαποράκι. Αλλά και οι ντόπιοι, όσοι δεν διαμαρτύρονται, προσπαθούν να εξασφαλίσουν καλή θέση στα γειτονικά κτίρια προκειμένου να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα.

Σίγουρα όλοι επιθυμούν να φωτογραφίσουν τον πιο περιζήτητο εργένη με κοστούμι Αρμάνι και την πανέμορφη νύφη, η οποία θα φοράει δημιουργία του Αλεξάντερ Μακουίν σε σχέδιο της Σάρα Μπάρτον, της σχεδιάστριας που σχεδίασε και το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.