ΕΛΛΑΔΑ

Παρατράγουδα στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα

Προσαγωγές στη ΓΑΔΑ για τα επεισόδια στο Κερατσίνι

Στη σύλληψη64 ατόμων (τα οποία μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής) προχώρησε χθες το απόγευμα η αστυνομία, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Τη νύχτα έξω από το αστυνομικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα φωνάζοντας συνθήματα.

Συνολικά 64 άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα, από τις 73 προσαγωγές που πραγματοποιήθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι.

Ομάδα εκατοντάδων ατόμων που είχε παρεισφρήσει στον όγκο της πορείας, προκάλεσε φθορές σε καταστήματα στις οδούς Σαλαμίνος, Λαμπράκη και Παναγή Τσαλδάρη, ενώ εκτόξευσε βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομίας. Ζημιές προκλήθηκαν και στο ΚΕΠ της περιοχής. Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων χωρίς στη συνέχεια τα επεισόδια να γενικευθούν.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί ακόμα σε καταμέτρηση των καταστημάτων στα οποία προκλήθηκαν φθορές ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για τον μικροτραυματισμό ηλικιωμένης στην οδό Σαλαμίνος.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.