ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησε τη Βοζνιάκι στον τελικό του US Open

Σερένα Γουίλιαμς, η βασίλισσα της Νέας Υόρκης

Η δεσποινίς Σερένα Γουίλιαμς έβαλε σε περίοπτη θέση έναν ακόμη τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη της. Η δημοφιλής Αμερικανίδα τενίστρια κατέκτησε τον τρίτο συνεχή τίτλο και συνολικά έκτο στο U.S. Open, επικρατώντας στον τελικό με 2-0 (6-3, 6-3) της Καρολίν Βοζνιάκι. Κάπως έτσι έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι η θέση της είναι στην κορυφή του παγκόσμιου γυναικείου τένις.

Η 32χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, η οποία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό αλλά τα ξεπέρασε και επανήλθε φορτσάτη, έφτασε στις 18 νίκες σε τελικούς τουρνουά Grand Slam και ισοφάρισε το ρεκόρ των Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και Κριστίν Έβερτ.

williams

Η Γουίλιαμς υστερεί της θρυλικής Γερμανίδας Στέφι Γκραφ κατά μόλις τέσσερις τίτλους (22), αλλά δείχνει ικανή να την ξεπεράσει. Αναφορικά με την Βοζνιάκι, η Δανή δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην επίθεση της Γουίλιαμς και δεν έπαιξε το ίδιο καλά σε σχέση με τις εμφανίσεις που την είχαν φέρει μέχρι τον τελικό, που ήταν ο πρώτος της σε τουρνουά Grand Slam έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.