LIFESTYLE

Η «καυτή» βιογραφία του διάσημου μοντέλου

Sex, drugs και Johny Depp για την Kate Moss

«Champagne Supernova» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου που αποκαλύπτει «καυτές» λεπτομέρειες για τον θυελλώδη έρωτα της ιέρειας της μόδας Kate Moss για τον Χολιγουντιανού σταρ Johny Dep.

Πρόκειται για τη βιογραφία του μοντέλου που υπογράφει η Morin Callahan.

Ήταν το 1994, όταν ο Johnny Depp και η Kate Moss δημοσιοποίησαν τη σχέση τους και έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ της δεκαετία του ’90. Τρία χρόνια μετά, ήρθε το οριστικό τέλος.

Με το σούπερ μόντελ να δηλώνει σε συνεντεύξεις συντετριμμένη και πως ο χωρισμός με το διάσημο ηθοποιό ήταν εφιάλτης.

«Είχαν και οι δύο μια αρρωστημένη ροπή προς το αλκοόλ, τα φάρμακα, το τσιγάρο και το σεξ. Η Kate έγινε μοντέλο τυχαία και ο Depp ήταν ένας πανκ - ροκ ποιητής, ο οποίος μεταμφιέστηκε σε σταρ του κινηματογράφου», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στις σελίδες της, όπου τονίζεται πως τα τρία χρόνια σχέσης τους ήταν βουτηγμένα στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

«Έπινε κάθε βράδυ ένα μπουκάλι βότκα γιατί ένας γιατρός της είχε πει ότι είναι το καλύτερο αλκοόλ για να διατηρήσει την ομορφιά της. Με τη βότκα έκανε και τρία γραμμάρια κοκαΐνης», εξηγεί η Callahan , η οποία σημειώνει ότι εκείνη την εποχή η Moss είχε το παρατσούκλι Τank γιατί έπινε πολύ γρήγορα.

Όταν ήρθε ο χωρισμός με τον Depp, εκείνη κατέρρευσε: «Της έσπασε την καρδιά. Τρελάθηκε…». Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο προσπαθούσε να καλύψει το κενό που της άφησε ο ηθοποιός με ξέφρενα πάρτι, περιστασιακό σεξ, ακόμη και όργια… «Μαζί με τον Jude Law και την τότε σύζυγό του, Sandi Frost, η Moss διασκέδαζε κάθε βράδυ σε πάρτι, ενώ τους ακολουθούσε στο κρεβάτι», λέει φίλος του μοντέλου στην συγγραφέα του βιβλίου, η οποία υποστηρίζει επίσης πως, όταν η Κέιτ έμαθε για την σχέση του Johnny Depp με τη Vanessa Parandi, βγήκε εκτός εαυτού: πέρασε δύο αυτοκαταστροφικές εβδομάδες στην Ίμπιζα.

Το βιβλίο καταλήγει με το γάμο της Moss με τον μουσικό Jamie Hince το 2011.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.